torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden liikkumiset

ja liikkumattomuudet.
Kun aloin kurkistella polarflowsta tunteja vuoden liikkumisista, yllätyksekseni olin saanut kasaan melkein 300 tuntia, tarkasti ottaen 267. Liikkuminen on ollut sellaista "puhdasta mielenvirkeyttä ja jonkinlaista yritystä pitää itsensä liikkuvien kirjossa" Onnin sanoin, mutta tämän allekirjoitan täysin. Matkustaminen, junassa kököttäminen viikoittain Helsinkiin ja Hämeenlinnaan (vähintään 5 tuntia sivu) on vienut pahimmat treenihalut ja loput halut ovat sitten huvenneet vaivoihin.
Suosikkilajeissani hiihdossa ja pyöräilyssä kilometrit ovat jääneet puoleen "vanhoista hyvistä ajoista". Olen kuitenkin joutunut monipuolistamaan liikkumistani juurikin lumenpuutteen vuoksi, joten punttisali ja uimahalli alkavat olla jokaviikkoisia vierailujeni kohteita, tätä pidän plussana, vaikka koko vuosi näyttää muuten kauhiasti miinukselta. Nooh, yritänpä taas muistaa, että niitä opitopisteitä on kuitenkin n. 180 tilillä eli vain 60 puuttuu... normaaliopinnoissa se on vuosi. Tämä opiskeluprojekti on kuitenkin sellainen, että kun sen tavoitteekseen on ottanut, niin se menee kaiken muun edelle!

Liikkua aion kuitenkin ensivuonnakin.
Huonoksi onnekseni nitkautin hiukan selkääni kahvakuulalla tiistaina punttiksella ja nyt on lepo tammikuun toiseen päivään asti. Sitten alkaa LUV ja jos selkä ei ala ärhentelemään, niin kerään viikon pisteitä tosissaan ;) Niin tosissaan kuin nyt mää vaan ossaan... vois haastaa tuon ukkokullan kiertämään ISR:n reittejä ... onkohan siellä jo maasto jäätynyt? Jarkko lopetti liikuntavuotensa testikymppiin ja sai kuin saikin itsestään hyvävauhtisen juoksun irti. Ehkä innostuu kirjoittelemaankin liikkumisistaan tänne jotain huomenna... on luvannut!
Minä voisin luvata liikkua yli kolmesataa tuntia ens vuonna tai yritän. 365 tuntia mitä Jarkko yritti tänä vuonna, mutta ei aivan onnistunut, sitä pidän itselleni turhan kovana tavoitteena.
Näissä merkeissä uudenvuoden toivotukset kaikille! 


1 kommentti:

  1. On siellä polku jäässä, järvenpäätä myöden.... Ja uusi kansio viety huomenna alkavaa vuotta varten :) http://i-sr2014.blogspot.fi/2015/12/vuosi-vaihtuu-isr2014-reitti-kutsuu.html

    VastaaPoista