tiistai 3. tammikuuta 2012

Tuppurointia

kympin verran tänään
Ajassa 54:52,8
keskisyke 154
Sillälailla hissukseen tahkoin menemään, iloisena siitä että tullee lissää lunta: hiihtäminen lumella on paljon helpompaa :D
Jäisillä laduilla huitelu on jäkittänyt niskat aivan tukkoon.
Eilen ajassa 1:14,18
15km, keskisyke144
Rauhallisempi tahti näkyy sykkeessä, mutta jäisellä ladulla en oikein uskaltanut kiihdyttää enempää vauhtia. Tässä vauhdissakin piti välillä huitoa käsillä ja sauvoilla sellaisia laajoja huis-hais tasapainoliikkeeitä ja huh-huh, pysyinpäs pystyssä.
Ostin eilen uusimman juoksija-lehden ihan vaan saadakseni taas sen pienen mukavan harjoituspäiväkirjan, joita on nyt vuosien varrella täytetty viitisen vihkoa.
Lehdessä oli juttua crossfittaajista... hirmuisen mielenkiintoista treenaamista.
Olen tässä itsekseni tullut siihen tulokseen, että liikuntaa pitäisi monipuolistaa. Ei ole järkevää juosta läpyttää viikosta toiseen ja kerätä kilometrejä, eikä myöskään hiihtää :(
Lihaskuntoon pitää saada ryhtiliike... juu, tätä nyt yritän alitajunnassa työstää.
Kukas tekis mulle tuollaisen crossfit-ohjelman? Täällä maaseudulla toteutettavan!

2 kommenttia:

  1. Päivikki- naulan kantaan! Miten monesti näkeekään ihmisten treenaavan vain pelkkää juoksua tai hiihtoa. Kuitenkin tämänkin "kilometriviikon" on itsellä täyttänyt oheiset vaan puoliksi, sitä kun on kuntosalia, uintia, jumppaa, heppastelua ja mitä vielä:)

    -Pirjo

    VastaaPoista
  2. Voi Pirjo! Sinulla se on tuolle heppastelullekkin aikaa. Nyt, kun olen paiskinut töitä "täysiä" viikkoja, tuntuu, ettei aikaa riitä tarpeeksi kuntoiluun.

    VastaaPoista