sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi

ja jäinen liukkaus.
Ajassa 1:07,30
keskisyke 159
Ja luulin vielä hiihtäneeni hitaammin ja matalemmilla sykkeillä kuin eilen, kun tuli tööväiltyäkin välillä. Näin se vaan menee.

Ens viikosta tulee kiometrienkahmimisviikko Kipinän liikkumalla uuteen vuoteen -projektin puitteissa.
Tylsää vain on kiertää Hiitolan kahden ja puolen kilometrin lenkkiä... Kiertelisin mieluusti vitosta sen kahdenkympin verran... No katsellaan mihin tässä alkuvuoden rahkeet riittää. Tankattu on ainakin antaumuksella, jottei pitäisi paukut loppua.

Nyt on laskuri lisätty: Alkuvuoden kilometrimäärät antavat ymmärtää, ettei yli tonnia ehdi tänä talvena saada kasaan. Katsotaan paljonko ehtii.
Ollaan Jarkon kanssa mietitty myös johonkin hiihtotapahtumaan osallistumista; Tervahiihdon 65 km vois olla sellainen kohtuullinen ja sopivan matkan päässä. Löytyiskös muita innokkaita?

5 kommenttia:

 1. Hienoa! Veikkaan kyllä, että 1000km tulee täyteen. Olet hyvässä vauhdissa. Ja tervetuloa projektiimme. :=) Ps. Itselläni on edelleen flunssa kokonaan nujertamatta, joten taitaa ainakin alkuviikko mennä aika vähillä merkinnöillä.

  VastaaPoista
 2. Harmittavia nuo jokatalviset flunssat, jää hyviä kilometrejä kahmimatta ;) Pitäis ottaa Kipinäläisten kanssa sellainen yhteinen avantouintisessio, niin saatais vähän karaistua porukkaa, eikö vain?!

  VastaaPoista
 3. Hyvä tytöt... kyllä luntakin tulee lisää ja saatte paremmat olosuhteet hiihtosuorituksiin.
  Avannossakin on hyvä käväistä välillä tai kylmäkaivossa kun ei oikein lumessa päästä pyörähtelemään...
  t. mummuli

  VastaaPoista
 4. Ompa hyvä, että Viljalle ja Viiville on omat tsemppijoukot! Tavoitekilometritkin tuplattiin. Onkos mummuli käynytkään avannossa tälle talvelle?

  VastaaPoista
 5. Avannon tarkastus oli tapanina, mutta ei ollut uimavarusteet mukana. Sunnuntaisin on auki, joten mennään porukalla ensi sunn.
  Kekan rannalla on nyt laavukin ja siellä voi syödä eväät ja rohkeimmat pulahtaa hyisessä vedessä! Saunat on lämpimänä ip.
  Katsotaan kuka tarkenee... t. mummuli

  VastaaPoista