perjantai 13. tammikuuta 2012

Tuulta, tuiskua

tuppurointia ja hiukan tuskaakin.
Puoli viikoa meni taas hieronnasta toipuessa, tosin kroppa ei enää ollut sellainen tiukka korkkiruuvi, kuin ennen joulua. Uusi ilmio oli, että hieronnan jälkeen yläluomeni turposivat ja suorastaan roikkuivat silmien päällä. Nyt olen juonut paastoteetä poistaakseni turvotusta. Varmaankin pitäisi keskittyä kasviksiin ja aineenvaihduntaan yleensä. Lupaan ryhdistäytyä!
Tälläviikolla just opetin kotsantunnilla: puolikiloa ja viisi väriä päivässä... ja omaatuntoa kolkutti!
Eilen hirmuisessa tuiskussa kävin kympin tuppuroimassa... väliin siihen vähän voimailuakin, kun kävin lykkäämässä yhden auton parkkipaikalta liikenteeseen ;) Kun jäin Hiitolaan yksikseni, niin meinas hirvittää, että pääsenköhän itse pois näistä kinoksista. Hiihtelin kalterit jaloissa, menihän tuo muun tuskan mukana.
Tänään sitten 15 km jo pitempää lenkkiä kierrellen, hirmuisessa tuulessa.
Nuppiluut ovat nyt hiertyneet kivasti vereslihalle ja alkavat olla aika arat... en tykkää! Eno varoittelikin viimekeväänä, että nämä uudet monot saattavat olla tosi häijyjä, eivätkä helposti mukaudu jalkoihin. Voi kehvatsu!  Sukset tuntuvat niin sopevaisilta, mutta onneton otin uuden nnn-profiililla siteet, niin vain nää uudet monot sopivat uusiin suksiin. Viidenkympin jälkeen vaihdatan siteet jos nilkat eivät ala tottua tai monot pehmetä, mur!
Oon hiihdellyt pitkään ilman sykkeen mittauksia, kun tämä mun hiihtely on vain tämmöistä osa-aika harrastelua. Ei niin totista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti