sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kehvatsu vieköön

puhisin itsekseni, kun tänä aamuna pyöräilin vastaviimaan Ylivieskaa kohti, kyllä juoksussa vastatuuli ei tunnu läheskään näin hankalalta.
31,59 km ajassa  1:49, 39 avg 17,44 vertaa myötätuuleen
29,97 km ajassa  1:04,20  avg 27,96 ( max vauhti 40,77)
Lyhyempi paluumatka johtuu siitä, että ensimmäisestä munkinsyönti paikasta siirryin autolla seuraavaan herkuttelupaikkaan, mutta hyvällä omalla tunnolla!
Tänään siis jo yli 60 km:n pyörälenkki, tosin munkinsyöntitauolla varustettuna.
Eilen oli niin hieno ilma, etten voinut vastustaa mullan tuoksua. Täytyi käydä retuperällä olevan puutarhan kimppuun. Kesä aikaa saada piha kuntoon ennen seuraavia ylioppilasjuhlia.

6 kommenttia:

 1. Komia lenkki fillarilla. Hyvä Päivikki! ...munkit kuuluu vappuun. :) ...täytys itekki saaja joku sellanen lenkki joku päivä tehtyä, että sais ihteltä luvan olla kaveria munkin kanssa pienen hetken.
  Tsemppiä!!!

  VastaaPoista
 2. Jatka vain pyörätreeniä samaan malliin, pian voimme odotella sinua meidänkin oven taakse;) Munkkikahvit tarjoamme täälläkin varmasti. Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 3. Tänäänkin minä olin munkin kanssa kaveri ;) Cosmos ei ollut munkkeja mussuttamassa Karvoskylän kylätalolla... olit tieten piiitkällä lenkillä?

  Juu, Pirkko, hyvä lupailla munkkikaffeja!

  VastaaPoista
 4. Kuulinkin tuossa äsken, että olit ollut paikalla. Tuosta Kipinä vaelluksesta puheltiin. Jatkettiin ehdotonta takarajaa joukkueiden ilmoittautumiselle huomiseen iltapäivään saakka monista viimeisen 2vrk aikana tapahtuneista muutoksista johtuen. Nyt on jo MPK:n ilmoittautumis luukku piirin toimesta kiinni, mutta vielä olisi meille mahdollista ilmoittaa joukkue huomiseen iltapäivään mennessä. Mieluusti e-maililla, koska olen huomenna töissä. Töissä olin tänäänkin, aamuvuorossa, josta johtuen en päässyt nauttimaan juoksukauden avauksesta. Enkä illastakaan mennyt tielle vaan päätin pit-tää kolmen peräkkäisen juoksupäivän jatkoksi yhden vapaan = huoltopäivän = keskivartalojumppaa + lonkan vahvistamista + venyttelyä 35min + jäähoitoja 2x30min. Jalka paaaaljon parempi, mutta kipeitä jumeja nyt n.15-20cm alempana. Eli askartelua saapi harrastaa huoltopuolella. Mutta kyllä toi huoltotyö kantaa hedelmääkin. Sekä muuttamani tekniikka kuormittaa vähemmän painetta lonkkaan = en vie askelta enää niin eteen kuin ennen, eli mahd.lantion alle. Oho, tässähän lipsahti paljon höpötystä. Pahoittelut.

  VastaaPoista
 5. Meidän kannalta on hiukan huonoon aikaan tuo vaellus :( töissä alkaa olla sellainen kuhina näin loppuvuodesta, että pään pittää olla terävänä kuin partaveitsi. Ja jos lähtis yöksi hupeltamaan vaellukselle, niin kyllä siinä seuraava viikko menee palautuessa. Jos nuokut töissä toinen silmä raollaan niin nuoriso alkaa hyppiä seinille... Kesä kuu olis ollut nii hyvä aika... Oletkohan tuomas j(liikamaikka) houkutellut?
  En oo kyllä uskaltanut käydä blogiasi lukemassa, kun oon pelännyt, että tapat ittes ;D
  Hyvä jos oot malttanut...

  VastaaPoista
 6. Niukasti jäi tuo projekti tähän kohtaan toteutumatta. 2h kaikkien perumisilmoitusten jälkeen ois sitten tullut se viides joukkue. Täytyy kehitellä ideaa ja pukata projekti uudestaan tarjolle ehkä syksyllä. Nyt saatiin paljon monenlaista palautetta, jonka pohjalta on pohjaa rakentaa hommaa uusiksi...
  ...Heh, heh... vai ei oo uskaltanu. Aika varovaista on ollu vielä treeni. Itse tuossa törmäilin mm. eilen yhden "hieman" enemmän treenavan teksteihin. +200km/vko. Se oli jo kovan näköstä settiä.
  ... No tässähän ollaan vielä aika vihreitä tämän kestävyys häröilyn kanssa. Vajaa neljä vuotta alokasaikaa takana.
  Tsemppiä treeneihin! :)

  VastaaPoista