keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Alokasflunssan

kävi lääkintämies viikonvaihteessa kotiin heittämässä, nyt täällä nuuskutan ja yritän taistella sitä vastaan.
Eilisillan pumppi peruuntui ja Jarkko huokasi syvään.
Piti sitten jumppailla itekseen; tein askelsarjat. Niiden jälkeen rautaa niskaan ja kyykkäämään.
Tein toistoja parissa erässä reilun sata,  hauista, ojentajia ja olkia tein sarjoina hiukan vähemmän.

Sittenpä jouduimmekin hyvin Kipinämaratonin ja 24tunnin juoksun päätöspalaveeraukseen. Mietintämyssyyn jäi ensivuoden kisojen järjestäminen. Kisaorganisaation vastuita pitäisi laajentaa ettei rasittuisi liikaa yhdet ja samat ihmiset. Minusta tuntuu, että innostunutta väkeä löytyisi, sellaisia joita ei ole arvattu kysellä. Pistäkääpäs lukijat mietintämyssyyn, pystyisittekö sitoutumaan vuodenpäästä järjestettävien kisojen organisaatioon. Jos mieltä kutkuttelee halu osallistua, niin töräytelkääpäs vaan rohkiasti ilmoille. Minusta näin hienon tapahtuman siemen pitää laittaa maahan kasvamaan... eiköstä vain?

Eilettäin porukassa vähän piti märehtiä tätä epätoivoista treenausta ja tasavauhtisia pyörälenkkejä. Niimpä kaveri antoi vinkin, ettei sen vedon tarvitse olla kuin minuutti ja sekin on jo jotain! Kas, ei kummempaa kehoitusta tarvitse... Tänään läksin sykemittarin kanssa pyöräilemään, ajatuksena ainakin muutama minuutin veto. Niin innostuin sitten minuutin vetojen jälkeen puolentoista ja kahden min. vetoihin. Jee! Hyvä minä. Kiitos Tarmo tyrkkäyksestä!

Täällä me nyt pohditaan, että pitääkö sadan kilsan pyörä"lenkkiin" tankata?
Kovempikuntoisen varmaan pitää... mulle varmaan riittäis suklaatankkaus... Paitsi, että on hiukan alkanut rieppoa nuo pelastusrenkaat tuossa vatsan seutuvilla. Täytyis tieten ryhdistäytyä. Hankey Bannisterin kanssa täällä juuri nenävuotoa yritän korjailla... remppakin alkaa olla loppusuoralla, joten menköön nyt tämän kerran. Cin Cin!

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Toivottavasti, ette pahasti sairastu.

  VastaaPoista
 2. Ei me ainakaan olla 100 kilsan pyörälenkkiä varten erikseen tankkailtu. Tärkeämpää on vissiin se, että heti lenkin alusta alkaa ottaa energiaa, ettei se lopu kesken lenkin loppupuolella. Sitten väsyneenä on jo peli menetetty.

  VastaaPoista
 3. Minä "tankkaan" ennen 100 km lenkkiä aamupuuron. Ja lenkillä mulla on pakko olla mukana energiajuomaa ja pari geeliä. Ilman niitä en kyllä jaksaisi kotiin asti. Tai no kerran tein vähän yli 80 km lenkin yhden geelipussukan voimin (oli niin kivaa pyöräillä, että pyöräilin pitemmälle kuin olin alunperin aikonut). Kotona hyvä että pysyin pystyssä, kun väsyneenä aloin vielä imuroida :D

  VastaaPoista
 4. Kiitti Cosmos, olo on vielä flussainen. Katsotaan miten kehittyy.

  Pia ja Ammi, tää pyörä"lenkki" on nimeltään Botniapyöräily ;) Jarkko on kova hikoilemaan ja menee varmaankin aika lujaa, joten on hiukan tankkausjuomaa juonut. Minä, en ossaa kuvitella pääseväni pyörällä kovin hurjaa vauhtia, enkä pyöräillessä niin hikoilekkaan joten mansikoilla olen tämän päivän tankkaillut. Niissä on hyvät hiilarit ja nestettäkin mukavasti. Näin flunssan yrittäessä en voi varmaan kovin reuhkasta. Jos ajassa pystyn alle viimisimmän maratonin, niin hyvä!

  VastaaPoista
 5. Vai semmonen lenkki :) No senkin voi tietty ajaa normaalisti tai sitten vähän kovempaa ;) Jos ajaisin normaalisti, niin söisin sen aamupuuron ;)

  VastaaPoista