keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Yhdessä

pyöräilimme pumppiin eilen Jarkon kanssa.
Ei saatu ukkoa hengiltä ... ihan, mutta ei kaukana ollut.
Naiset kyselivät tietysti Jarkolta fiiliksiä jumpan jälkeen "kaikesta sitä maksetaan!" oli ensimmäinen puuskahdus, toisena tuli aikomus vääntää Artoa nenästä ;) että terveisiä vaan, jumppa oli kova.
Sykemittaria olis mielenkiintoista kokeilla jossakin jumpassa, kun sykkeet paukkuu todennäköisesti aika korkealla koko jumpan ajan. No, ens kerralla on kesän viimeinen, katsotaan saanko ukon mukaan. Sitten alkaa Heidin valmistautuminen kisaan. Tsempit vaan Heidille, olet tietysti meidän suosikki ja idoli!

Viikonloppu meni serkkupyöräillen: näytettiin helsinkiläispyöräilijöille, että meiltä löytyy mukavia pyöräilymaisemia. Tosin lauantaina oli "hiukan" tuulista, mutta siihenhän on totuttu.
Puoliväkisin ilmoittivat minut botniapyöräilyyn, toki siitä selviän, mutta tällä takamuksella en pysty kovavauhtiseen suoritukseen: ylämäet ja vastatuuleen puskeminen vihmoo takalistoon. Tuo pumppi on siitä ihmeeellistä, ettei siitä perä ärsyynny, vaan päin vastoin tuntuu, että voisi lähteä juoksulenkille. Ehkä liikkuminen on niin kokonaisvaltaista pumpissa? Ihmettelen sitä...

6 kommenttia:

 1. Olipa kokemus. Vaikka olenkin kova hikoilemaan, niin eipä ole ennen tainnut reilun tunnin liikunnan jälkeen olla noin märkänä paita. Taas kerran sai huomata, että ylävartalossani on pelkkiä lihasten paikkoja, asialle pitäisi ruveta tekemään ihan oikeasti jotain, pyöräily ja hölkkä ei paljon ylävartaloa voimista. Jalkaliikkeet meni muuten ihan ok, paitsi että terveen jalan pohje meinasi kramppailla ja on edelleenkin tukossa. Pikkuhiljaa muuallekin kroppaan alkaa hiipiä "terve" kipu...tietää jotain tehneensä. Pakkohan se on ensi tiistainakin paikalle raahautua, luulevat pian minun säikätäneen. Ja Arto...varohan vaan, kun kohdataan.

  VastaaPoista
 2. Hyvä Jarkko, niin sitä pitää! Nyt kyllä kiinnostaa, minkälaisia hirmupainoja te käytätte, kun noin kovasti hiki virtaa? Kyllä mullakin siellä hiki lentää, mutta olen kyllä hikisemmilläkin tunneilla käynyt. Milloinkas se on tuo botniapyöräily?

  VastaaPoista
 3. Pirkko, ei mittään hirmupainoja. Itseasiassa tässä pumpissa käytetään painoja lopuksi noin 10 min :) mutta isojen lihasten lämmittelytahti on niin hurja, että 15 min heilumisen jälkeen porukka valuu hikeä kuin vuolaat purot... tästä tiukasta tahdistaan se on tämä Heidi niin kuuluisa ;)
  Niin ja botniapyöräilyyn kahden viikon päästä.

  VastaaPoista
 4. Yhteensä kolme vuotta, joista tämä toinen kesä, jumpalla käyneenä voinen sanoa, että tämä on parasta reeniä keholle, erityisesti myös juoksua ajatellen. Viime kesänä juoksemani(pelkäämäni) puolikas oli niin helppoa hengitellä, että hyvänen aika. Ja se oli ihan tämän pumpin ansiota.:D Ja tästä me nivalaiset joudumme luopumaan....

  VastaaPoista
 5. Täällä päinhän on tapahtunna melkoisia asioita (WP in pump!) mökkilomailuni aikana. :) Hienoa, WP!!!

  VastaaPoista
 6. Anonyymille teveisiä, että eikös me yritetä jollain tavoin tuo Heidi pitää!

  Juu Cosmos, kaeekellaaasta ;)

  VastaaPoista