tiistai 3. heinäkuuta 2012

Saahan sitä luulla

että olisi kunto kohillaan, kyllä se Heidi ottaa luulot pois ;)
Phiuuh! Olen siis pumpista tulossa.
Pitäisikö nyt yrittää selitellä, kun en ole mitään juoksutreeniohjelmaa pystynyt vetämään, niin ihmekkös tuo kun pumpissa meinaa kunto loppua. Pitäs melkein haastaa äijät mukaan, katsotaan kenen kunto kestää.

JOS on sellainen piiskuri, joka saa  vuodesta toiseen salin täyteen väkeä, että myöhästyneet ilmoittautuja saavat jäädä nuolemaan näppejään, NIIN mikä on se taho, joka laskee, ettei Heidiä kannata Nivalaan ajattaa? No, se on Jokilatvan opisto...
Luulisi, että tällaisista tehonaisista pidettäisiin kynsin hampain kiinni.
Jos kerran on vara pyörittää lapsikuoroa jossa on neljä laulajaa, niin täytyy olla vara ajattaa Heidi pumppia pitämään Pyhäjärveltä Nivalaan. ISO MUR ja ÄRRR! Tulipa taas sohittua muurahaispesää. Kyse ei ollenkaan minusta, vaan aika tiiviistä harrastajaporukasta pumpin parissa, jotka haluavat myös kesällä jatkaa tiukkaa treenaamistaan. Eikö ole tärkeää, että kovakuntoisillekkin on oma rääkkinsä? Haluan vastauksia ja tiedän, että haluaa moni muukin!

Vielä treeneistä... viime viikko tuli suhteellisen täyteen liikkumisia.
Pyöräilyä yht. 224 km
Kun vielä lauantaina tuntui hapot pumpin jäljiltä haaruksissa, otin Pirkon neuvosta vaarin: sillä lähtee millä on tullutkin. Eli lauantaina voimaa ylävartaloon jumppa ja toiminnallinen venyttely. Su 47 km pyöräily ja venyttelyä.
Eilen lihashuoltojumppa ja 27 km pyörälenkki.
Nyt kun Cosmoksen kuuria olen pyrkinyt noudattamaan, niin pahus, tuo pakara meinaa taas ärtyä venyttelystä. Huomenna on parasta pitää täys lepo, yritän olla pyöräilemättä!

3 kommenttia:

 1. Joo, pitkäpiimäistä hommaa on nuijen pakaravaivojen paraneminen. Kyllä siinä kapulan jos toisenkin ennättää katki purra. :) Tsemppiä vaivan kanssa jaksamiseen!!! On se sitten IHANA päivä, kun se vihon viimein antavuu. Välillä sitä oikein ihtekki havahtuu, että SE vaiva on tosiaan historia hommia.

  Olen kuullut itsekin kehuja ton Heidin jumpasta. Kutkuttas kyllä ihtiänikin uskaltautua joskus jonoon. Kylmäthän siinä varmaan kävis, mutta ainahan se hyyvvää tekkee ropalle. Ehdottomasti tuo tehopakkaus pitäis saaja Nivalaankin väkeä hyppyyttään. Peukut ekstriimi-Päivikin ehdotelmalle!!!

  VastaaPoista
 2. Tiiätkö Cosmos, nyt on pitkästä aikaa fiilis, että kyllä tämän vaivan selätän.
  Kiitti peukuistakin, niitä tarvittais nyt vähän muiltakin tuohon Heidin asiaan.

  Kyllähän me täällä molemmat harmitellaan, kun syksyllä tuli suunniteltua, että seuraavalla Onnin kierroksella ollaan itse mukana. No, mukana ollaan mutta muissa hommissa ;)Tulee varmasti hieno tapahtuma, kun ilmojen haltijatkin ovat suhteellisen suosiollisina.

  VastaaPoista
 3. Hieno homma, Päivikki!!! Toivotaan todella, että vaivasi on pois päin menossa. :)

  Huomenna nähdään!

  VastaaPoista