lauantai 28. heinäkuuta 2012

Nolona

täällä nyt mietin,mitä päivittelisin.

Varmaan niin, että olis parempi opetella pyöräilemään, ennenkuin lupaa ilmoittaa itseään mihinkään kisaan :(

Tavoite ei ollutkaan kyllä mitenkään korkealla, vain alittaa viimeisin maraton aika eli 5 h. Ja alittuihan se: aikani Botniapyöräilyssä 4:22 ja risat, ei kehumista...
sitä normilenkkivauhtia junnasin niinkuin ennenkin. Vähän vihreä olen kyllä näissä pyöräilyjutuissa, mutta jospa lenkkeihin tulisi nyt tämän töttöröinnin myötä uutta puhtia.
Monta asiaa jäi hampaankoloon, joita olis ehkä pitänyt kysellä täällä asiantuntijoilta.
Ensinnäkin huolto, otin mukaan itselleni vain vesipullon: Olisin nipistänyt helposti ajasta 10 min jos olisin ottanut vesipullon, energiajuomaa ja geelejä, näillä varustuksilla olisin selvinnyt luultavasti ilman pysähdyksiä.
Toinen juttu mikä jäi närästämään, että pyöräilin yksin lähes koko matkan. Alku meni suht hyvin, mutta vastatuuli osuudella väsähdin yksin puurtamiseen. No minkäs teet kun en osunut sopivan vauhtiseen porukkaan.
Kuvia Botniapyöräilystä löytyy täältä.Jarkko (n:o 590) sai itsestään irti ajan 2.59,20
Oli päässyt hyvävauhtisen porukan imuun ja siitäpä ei passanut höllätä.


Kauniit maisemat ja ilma oli kuin morsian, että mitäs tässä nyt sen enempää tarvi ruikuttaa.
Tempoajoihin vaan jatkossa, niin saa vauhtia lissää jos oikiasti haluaa!

8 kommenttia:

 1. Höpsis, sun tartte mitään nolona olla :)

  VastaaPoista
 2. Olimme täällä hengessä mukana tsemppaamassa, vaikka muuten ei tapahtumaa päästykään seuraamaan. Samaa mieltä edellisen kanssa, ei suinkaan tarvi noloilla, vaan olet taas yhtä kokemusta rikkaampi ja ensi kerralla tiedät monta asiaa paremmin.

  VastaaPoista
 3. Ja onnea vielä molemmille:)

  VastaaPoista
 4. Hienostihan se meni! :) Sun mitään nolona tarvi olla!!

  Tuo porukassa ajo on oikeasti iso apu, samalla sykkeillä saa ajettua paljon kovempaa. Ja vastatuuli ym. ei niin paljon tunnu. Kyllä ainakin ite väsyin keulilla vastatuulessa täysin eri tavoin kuin samalla suoralla peesissä.

  VastaaPoista
 5. Hienosti pyöräilty. :)

  Siis meitä bloggaajiahan on ollut Botniapyöräilyssä pilvin pimein. Olisi selvästi pitänyt pitää "blogimiitti" samalla kertaa. Ensi kesänä? Minä aion ainakin olla paikalla, saa sitten nähdä jos uskaltautuisin jo pidemmälle matkalle.

  Minä aloin jo etsiä seuraavaa pyöräilytapahtumaa...

  VastaaPoista
 6. Hyvä Päivikki ja Jarkko!!! Ei koskaan ole liian valmis mihinkään... juuri sen vuoksi tämä kaikki harrastaminen onkin niin kiehtovaa. Upeita suorituksia :)

  VastaaPoista
 7. Ei kai, Ammi... tapahtuma oli mulle vai niin uusi, eikä oikein ollut homma hanskassa.

  Kiitos Pirkko! Reitinvarrella oli kyllä paikallisia katsojia/kannustajia kiitettävästi. Ja totta tuo, että seuraavalla kerralla monessa asiassa viisaanpi.

  Ninni, hienosti ja hienosti ;)
  Pyörällä en jotenkin osaa saada sykkeitä nousemaan ja vauhtia irti, mutta tiedän kyllä, että sekin on opetteluasia. Tämän kesän pyöräilyt ovat olleet sellaista tasavauhtista kruisailua.

  Joo, Outi sinun tiesinkin olevan paikanpäällä ja Ninnin huomasin sitten valokuvia illalla selatessani. Lähtö oli vain niin ajoissa ja hyvin "karsinoitu", ettei siinä ehtinyt juuri muita nähdä. Yritin sinua hiukan katella ;)

  VastaaPoista
 8. Ihan totta Cosmos, uutuus kiehtoo!
  Ja tulee olo, että ÄRRR! ensi kerralla ei töttöröidä ;)

  VastaaPoista