sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Elettiin

Soihdut sammuu, mutta ei väki malta nukkua
niin sata lasissa mukana noissa ultratouhuissa, että aamusella muutaman tunnin unien jälkeen Jarkko totesi juosseensa koko yön; "hyvä ettei oo jalatkin kipiänä!"  Mulla ihan samat fiilikset... jotenkin tuntui ihan pahalta jättää kahden jälkeen yöllä se sakki sinne "itekseen" kärvistelemään. Touhuttiin siinä yön pimeinä tunteina Onnille osmosaalia, että alkais imeytyminen pelaamaan.
Aamulla mies oli baanalla tämän näköisenä:


Kalpea, mutta tolpillaan.
Koska Onni on linkittänyt ekstriimini juoksufoorumille, ajattelin pistää tänne kuvakoostetta mukavaisesta tapahtumasta, josta mekin saimme nauttia.
On asia erikseen, ajatellaanko tämä nyt sitten nautiskelutapahtumana vai kärsimysnäytelmänä... yöllä oli itsellänikin niin kurja olo toisten puolesta. Kun tunnit vähenivät ja hurmosfiilikset paistoivat juoksijoiden kasvoilla, samaistuimme itsensävoittajiin.
Ennätyksiä, niitä taisi tulla kahmalokaupalla.  
Faktoja ei minulla ole, vain kuvia... olkaapa hyvät!

Tsemppijoukot jaksoivat seurata pitkään rinnalla kaverina

Miesten ykkönen Stefan Smeds
Naisten ykkönen Susan Berg


Ultraajat urakan alussa, yhteistuumin lähdössä


Juoksufoorumin v.kurppa
Täytyy liputtaa sisunaisten puolesta. Aamulla veikkailtiin Karvoskylälle ajellessa, ketä on baanalla.
Sori nyt Onni, mutta vähän pelkäsimme, että oot vaaka-asennossa :(
Minä sanoin, että naiset on radalla ja sehän piti paikkaansa :D


Viimeinen kujanjuoksu

13 kommenttia:

 1. On kyllä kovaa porukkaa! Vikassa kuvassa taitaa olla jopa mun tiimikaveritkin :) hienoa, että olitte huoltoporukoissa, ei oo helppoo sekään kyllä!

  VastaaPoista
 2. Juu, Laura; Anu oli naisten sarjan kolmas hurjalla kilsamäärällä, mutta en muista tarkkaan... noin sata mailia tuli täyteen. Huoltojoukoissa oli ihan paha katsoa sitä tuskaa, mutta yritettiin olla läsnä ;)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia. Kiitos Päivikki! Noissa kuvissa voi kyllä elää täysin mukana. Toi "kujanjuoksu"-kuvakin, sehän näyttäää kuin tulisivat jostain kaariportista toiseen maailmaan ja entinen maailma jää taustalla utuisena taakse.
  Samat on varmaan sullakin fiilikset, että oisipa voinut olla itsekkin tuossa juoksijanroolissa. Eipä silti, että tuo huoltohommissa oleminenkaan olisi ollut ikävää puuhaa. Itse koin ainakin mukavia hetkiä siellä välillä pyörälläkin reitin varrella kierrellessä ja ultraajia "haastatellessa" sekä avustaessa.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti Maradonna on kerinnut käymään jo pikku unosilla... täällä on nimittäin nuokuttu sohvalla ja väsyttää ankarasti. En saanut itsestäni pyörälenkkiä irti vaikka kilometrikisan kolmoseksi putominen on riepponut ;)
  Taisi saada tsemppijoukot kokonaisuudessaan ihan hyvää palautetta.

  VastaaPoista
 5. Juu, menihän meillä vielä kylätalolla pitkään, ku siel tuli ea-hommia ja pari tiputusta. Ja sit viel loppusiivoukset. Mut, ku kotiin päästiin, niin kuorman purku vaan lähimmästä ovesta tavarat sisään ja samantien nukkumaan.
  Parin tunnin tirsat teki ihmeitä ja nyt taas jaksaa.
  TP laitteleekin nyt virkeillä silmillä tuloksia sinne sun tänne, et varmaan ovat kohta Kipinän sivuilla.Ja minä alan suunnitteleen, et mitähän söis..

  VastaaPoista
 6. Juu, menihän meillä vielä kylätalolla pitkään, ku siel tuli ea-hommia ja pari tiputusta. Ja sit viel loppusiivoukset. Mut, ku kotiin päästiin, niin kuorman purku vaan lähimmästä ovesta tavarat sisään ja samantien nukkumaan.
  Parin tunnin tirsat teki ihmeitä ja nyt taas jaksaa.
  TP laitteleekin nyt virkeillä silmillä tuloksia sinne sun tänne, et varmaan ovat kohta Kipinän sivuilla.Ja minä alan suunnitteleen, et mitähän söis..

  VastaaPoista
 7. Ajattelin kyllä että olis siellä hommia piisannut, mutta piti hoidella yks viikonlopun heittellä olleista lapsukaisista junaan ;) siksi hiukkasen kiirettä pukkasi.

  VastaaPoista
 8. Kiitos tätäkin kautta teille järjestäjille. Huollon puolella ja muussa on todella raskasta. Juostessa itse endorfiinit jyllää päällä, mutta huollossa iskee yöllä normaali väsymys ja se tekee juuri sen raskaaksi. Tuo kynttelikkö oli yöllä aina kuin turvapaikka vaeltajalle. Jotenkin se joulukynttelikkö toi hyvän mielen aina kun sen näki.
  Tapahtuma oli hieno ja tunnelma siellä teidän järjestäjien puolella todella kannustava ja iloinen. Oli etuoikeus päästä osallistumaan tapahtumaanne ja nauttimaan sen tunnelmista. Lakeudelta löytyy todella ystävällisiä ihmisiä.
  Kiitos vielä kerran järjestäjille.

  t. se "juoksufoorumin v.kurppa" :)

  VastaaPoista
 9. Voi kiitos v.kurppa! Kun jotkut mielellään vain nimimerkin takana näillä foorumeilla liikkuu, niin ajattelin henkilöittää sinutkin vain nimimerkillä ;) Kyllähän te juoksijat tästä hienon tapahtuman teitte! Oli mahti juttu, että teitä oli niinkin paljon! Huoltojoukoissa väsymys tuli kyllä, se täytyy myöntää ja monta kertaa ajattelin, että mielummin kärvistelisin tuon juoksijan puolesta tuolla. Nautinnollisia juoksukilometrejä jatkossakin; "ei ikinä enää... millon seuraava kerta?" ;)

  VastaaPoista
 10. Hep!

  ISO kiitos kaikesta minkä teitte meidän eteen!!! Kuulin vasta tuossa äskettäin, että te olitte osmosaalitkin hommanneet mulle. AIVAN uskomatonta toimintaa, avuliaisuutta!!!!!

  Joo, olihan sitä tulemista siitä tilasta tielle. n.32km sain vain kasaan - toki örkkä-ämpärin aamulla jätettyäni. Tarkempaa rapsaa tänään tai viimeistään huomenna kirjoittelen blogiini.

  VastaaPoista
 11. Kuule Onni, oli suuri ilo olla tapahtumassa osallisena, kun ei itse pysty baanalle, niin vähintä mitä voi tehdä on toisten tukeminen!

  VastaaPoista
 12. Melkoisia superliikkujia ovat tämä porukka! Onnea kaikille ison rutistuksen tehneille. Kiitos Päivikki, kun vielä kaiken kiireen keskellä kerkesitte huolehtia meidän Ipestäkin:)

  VastaaPoista
 13. Auts, älä nyt Pirkko syyllistä enempää... lapset ovat olleet täysin heitteillä koko viikonlopun :( toivottavasti tätä ei lue sosiaaliviranomaiset ;)

  VastaaPoista