keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Jumppakärpänen

iski minuun tällä viikolla.
Oikeastaan jo syksyllä olin lähdössä monta kertaa hamkon tarjoamiin ilmaisiin jumppiin, mutta kun tyttöjen kanssa sovittiin lenkkipäiväksi keskiviikko, niin jumpat sitten jäi.

Maanantaina yksi opiskelukavereista kyseli lähtisinkö pumppiin kaveriksi ja kipakkana pakkaspäivänä olin kyllä heti valmis sisäliikuntaan. Jumppa oli viralliselta nimeltään kunto power ja ohjaajana reipas M@gda. Olkapääni, joka on viimeaikoina ollut vähän juonikko, sai aivan tosi mahtavan lempeitä liikkeitä. Noo, kun on viimesimmäksi Heidin rääkeissä ollut, niin tää M@gdan kunto poweri tuntui tosi lempeältä kokonaisuudessaankin. Mutta sellainen sopiva alku pitkästä aikaa jumppaan eksyneelle. Innostuin kyllä heti niin, että päätin lähteä uudelleen tänään keskiviikkona.

Tiistaina käväisin iltasella tuon Vanajaveen lenkin kiertelemässä sillä matalan sykkeen taktiikalla, alun kävellen ja lopun hissutellen.

Tänään oli sitten M@gdalla vuorossa steppi ja tsumpa ;)
Zumbaahan kokeilin jokunen vuosi sitten, mutta kyllästyin siihen vaatteilla koreiluun ja, no, tökki vaan, kun olisin toivonyt kovempaaa hien irrotusta, rajumpaa treeniä. Tänään ajattelin katsella mites täällä treenataan.Steppi oli ihan tosi treeniä ja hikikin alkoi irrota. Mutta se tsumpa tuotti mulle taas pettymyksen, en päässyt askelkuvioista kärryille, eikä niitä ollenkaan opetettu. Vähän sellaiseksi toikkaroijaksi tunsin siellä itseni. Tsumpaajat saavat vast edes tsumpata ilman minua, mutta maanantaisin ja keskiviikkoisin saattaa jatkossa olla ohjemassa jumppaa. Mukavaa piristystä ja rytmiä näihin minunkin liikkumisiin, jotka ovat jo menneet kovin epäsäännöllisiksi.
Toisaalta, vaikka nautinkin tästä opiskelusta, en tykkää yhtään paikasta toiseen vaeltamisesta, enkä tästä niiiin epäsäännöllisestä elämästä!


Tässäpä maisemaa mun koulutien varrelta, reilun kolme kilsaa kävelen päivittäin kouluun ja takaisin kämpille on yhtä pitkästi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti