maanantai 18. lokakuuta 2010

Ihmiskeho

 on ihmeellinen ja oikukas. Sen muistin taas istuessani hierontajakkaralla kalevalaisen jäsenkorjaajan hyppysissä. Kun Kirsi alkoi pehmittää tiukkaa oikeanpuoleista alaselän lihasta, syttyi lamppu päässäni... Ei saa mennä kivun perässä... niin on Kirsi yrittänyt opettaa, mutta ei tahdo pysyä muistissa. Siis kun vasen pakara on ollut tuskaisen kipeä, niin vika löytyikin oikeapuolen jumista. No onneksi tietävämmillä on tämä homma hanskassa! Jumitus ei ollut edes kovin paha, irtosi suosiolla. Toisin kuin silloin kesällä, kun alaselkää jynssättiin melkein kolme tuntia ennenkuin se antoi periksi. Nyt kirjoitan tämän muistaakseni itse: Ei kivun perässä! Siis kivun syy on jossain muualla.
Olin kyllä muutenkin kireällä ja kierteellä kuin korkkiruuvi. Mietin ja ihmettelin, ettei se zumbakaan ole saanut minnuun rentoutta. Joskus vain näin jumahtaa.
Olisko ne nämä talvilajit? Hiukan hiihtoa ja eilen tunteroinen luistelua.
Hiihto ei sinänsä tuntunut lihaksistossa, mutta luistelu tuntui jo puolentunnin jälkeen polttavan reisissä. Noh, syyslomalla varmaan tulee käytyä tyttöjen kanssa hiukan useammin hallilla, joten jalat tottuvat taas siihenkin menoon.


Kuvassa mun antiikkiset Deltan Montrealit 25 vuotta vanhat, mutta hyvin vielä minun luistelut kestää.
Hieronnan vuoksi pidetään pari päivää lepoa, sitten pitäisikin jo lähteä juoksukoulun ohjelmalla lenkkeileen. 

3 kommenttia:

  1. Oho, oot päässy jo kunnolla talviurheilun makuun. Osaatko luistella miesten luistimilla? Mää en oikein osaa edes kaunokeilla. Syytän ala-asteen liikuntaa, pakotettiin tekemään kolmosia ja vaikka mitä hömppää, vaikka en olis halunnut :( Varpaat jäätyi ja nilkat oli kipeenä. Pöh.

    VastaaPoista
  2. Meinaa naurattaa tuo "miesten luistimet". Minä kun asustelen perheessä, jossa vallitsee vahva jääkiekko diktatuuri, niin meillä ei edes tiedetä mitä ne muut luistimet on ;D Huomasitko lie, että tuossa läjässä on kahden nuoremman tyttäreni luistimet myös. Kaikki me perheen naiset olemme "joutuneet" opettelemaan luistelun oikeilla luistimilla. Tykkään kyllä luistelusta, tykkään yleensä liikkua monipuolisesti. Nää omat luistimeni oon hankkinut jo lukioaikoina, kun pelattiin tyttöjen kanssa muistaakseni kaukalopalloa. Olisko se siitä sitten, että se luisteluhiihtokin sujuu?

    VastaaPoista
  3. No en kyllä tajunnut, että siinä on muidenkin tyttöjen poikien luistimet :)

    VastaaPoista