sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Lihashuoltoon

on panostettu nyt ihan tosissaan.
Aktiivivenyttely on ohjelmassa, aina ja jatkuvasti.
Kesän kuuminta hottia taisi olla tämä foam rolleri, jonka minäkin ostin ja sehän jäi tuonne nurkkaan lojumaan, kun kaikki mitä sillä teki, kävi niin kipiää. Kun viikkositten kantapää alkoi oikein häijyksi, päätin, että lihaskalvot saa kyytiä... Ne nuo sivut hieronnoissa ovat osoittautuneet kamalan tiukoiksi ja niihin on vaikea kohdentaa venytykset.
Polttaa, polttaa, mutta kun höylää parina iltana sisulla, niin kolmantena iltana ei polttele niin pahasti.
 

Ja vielä yksi apuväline kehiin: Säästettiin 80 euroa (nettikauppahinta) kun Jarkko värkkäsi itse meille pohkeenvenytyslaudan ja siinä minä oon pyrkinyt tönöttämään aamua iltaa. On muuten aika ehoton juttu koko meidän liikkuvalle perheelle. Tosin kun yritän tyttösiä kehoittaa venyttelemään, niin ei kuulemma voi kun käy niin kipiää... köh!


Ilmeisesti jatkan nyt uinti-kahvakuula-kävelylinjalla tässä vielä... Uskaltaisikohan sitä keskiviikkona kokeilla Heidin hyppelyhommia?

7 kommenttia:

 1. TOP, TOP naikkonen, maltas nyt vielä hoidella ku oot noin hyvällä hoitolinjalla. Viel ilolla hypit Heidin jumpassa kunhan nyt rauhassa hoidat ittes kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juupa-juu, sitä niin kiihkiästi haluaisi mennä reuhkasta. Mutta joudunkin malttamaan kun keskiviikkona on hieronta.

   Poista
 2. Jotenkiinsa tutunnäkönen toi pohehärveli. Eikös Maradonna teilläki oo tollaanen? Minä kansah uskon jonkinlaiseen notkeuteen, vaikka juoksijalehti nykyään jaksaa tuua esille tietoa, jossa väitetään notkeuvesta olevan vain haittaa juoksuun. Ihte koen päinvastoin. Tosin koen niin paljon asioita päinvastoin, jotta ei tuo toisaalta ihme oo. Ps. Joo, YHYN tuohon TOP-TOP-TOP-NAIKKONEN -huutoon :=) <-Ja nyhhän oinas sitte tietysti varmasti mennee jääränä jumppaan? heh, heh... T: toinen oinas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Maradonnan pohjelaudasta oon mallin kattonu!
   Nyt Cosmos iski arkaan kohtaan... enhän mää nyt niin pässi oo :D
   Huutelin sulle tuossa illalla moikat, kun tulit juosten vastaan.
   Kyllä sun juoksus alkaa olla melko helpon näköistä touhua. Kajehin, mutta en silti ala
   lähtiä aamuyöstä lenkille sitten jos ja kun joskus pääsen ;)

   Poista
  2. Heh, heh... Mietinkin, että kukahan se morjesti. Oli niin tuttu ääni, mutta en osanu yhistää. Mutta nythän tuo selkis. :) En taho nähä muutenkaan ilman laseja, saati pimiässä. Ihan tuurilla menee nuo pimiän ajan lenkit mulla - aina tuurissaan milloin löytää kotia jne... Oishan se aika hauskaa, jos tulis joskus oikein aamulenkkikööri? Aika hiljasta siellä yleensä on. hmmm. postinjakajat ja rekkaautot ajelee aika lailla minuutilleen samoissa paikoissa joka aamu. Kesällä tuli Kiviojan Matti joskus pyörällä vastaan. Siinäpä se liikenne melkeen on klo.4.30-5.30 välimaastossa, välillä olkkosentie-haapaperänristeys. ;) Niin ja tietysti viikonloppuisin oon melkein niinku yks juhlijoista, ha-hah-hah-haa.

   Poista
 3. Kalvot ovat kireällä täälläkin (takareisi/pakara/polvitaipeen seutu) ja venyttely käy niin kauhian kipiää, että oikein ärsyttää! Hieroja veikkaili Hamstringin oireyhtymää, onko lie porukalle tuttu vaiva?Täytyy sisullakin vaan kuitenkin venytellä, kun isosiskokin koittaa noin sitkeästi itseään kuntoon saada. Ei kai pikkusisko voi jäädä huonommaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih! Onko semmoinenkin oireyhtymä olemassa :(
   Luulin jo kaikki kireydet ja pinhuusit tietäväni ja tuntevani.
   Kyllä se niin vaan on Pirkko, että ite pittää ottaa itteään niskasta kiinni
   ja alkaa pehmentää lihaksia. Välillä iskee (mulla) sellainen lamaannus, ettenhän mää tälle ite voi mitään. Mutta kyllä niille vaan voi kun viitsii!

   Poista