sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pääsin

kuin pääsinkin hierontaan pitkästä aikaa. Sairastumisien ja muiden sattumusten takia on hierontaväli pääsi venähtämään turhan pitkäksi. Kävinpäs tälläkertaa sellaisella hierojalla, joka kävi läpi nämä soivat ;) lihaskalvot... voi itku ja hammasten kiristys. Pari päivää meni sen jälkeen huokaillessa.
Lauantaina vasta pääsin ladulle, kun loppuviikko oli niin kiireinen.
25 km ajassa 1.48,50... harmitti, kun oli vain vesipullo mukana, enkä sitten sen veden takia viitsinyt pysähtyä. Pari tuntia on vähän liikaa ilman mitään suuhupantavaa. Loppu paukut viimeisillä kiekoilla.
Eikä kantapääkään suorastaan iloinnut tämän lenkuran jälkeen :/
Tänään päivällä pöperössä kävin kympin hivuttelemassa. Tympäsi niin ajamaton latu, että päätin illalla kokeilla uudelleen. JOO... Latukone löysin Hiitolan noin seisämän tietämissä OU JEE! Ketähän varten yöksi latu ajetaan?  ÄRRR!
Siis kaksi kymppiä tänään kahteen eri otteeseen, vaikka jäikin vähän paskan maku suuhun ajamattomista laduista, niin kantapää ei oo kiree ja se pistää hommat plussalle.

9 kommenttia:

 1. Olet mukavassa hiihtovauhdissa. Hienoja lenkkejä. Muista nauttia myös vaikeista keleistä/alustoista = kehittää jalkojen voimaa, ja antaa odottamatonta lisäpotkua kevään odottaviin lentokeleihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai, että lisäpotkua... Juu kyllähän sitä jalkoihin lisävoimaa mahtuisi, mutta kun ne reidet ei mahdu mihinkään housuihin. Tämäkin taitaa olla positiivinen naisongelma ;)

   Poista
  2. Ja minusta näyttää, jotta aina sie vaan pienemmäksi meet. ;=) Tsemppiä!!!

   Poista
 2. Uikon sivuilla on latumestarin puhelinnumero, sieltä saa varmaankin tarkan päivityksen aurausjärjestykseen, joka paikassa kun ei voi olla samaan aikaan. Niin ei tarvi turhaan käydä umpihangessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tekisi mieleni vastailla anonyymille monta asiaa aika kipakasti, mutta tulkoon tässä tärkeimmät: Vuosikaudet on odotettu, että ladun ajo päivittyisi nettiin. Olisiko mahdotonta toteuttaa? Ei pitäisi olla. Toiseksi: mitä yöhiihtäjiä varten suosituin (tai toiseksi suosituin) latu ajetaan iltamyöhällä, kun viikonloppuna useimmilla ihmisillä olisi aikaa hiihdellä päivällä.
   Lumisateita ennustettiin koko viikolle ja jo aamulla lunta tuprutteli taivaan täydeltä, käsittääkseni siis hiihtolan ajaminen iltamyöhällä oli täysin turha teko ja ehti ilahduttaa muutamaa hullua hiihtäjää.

   Poista
  2. Eipä taida latumestarikaan tykätä, jos joka ainut hiihtäjä soittelee ja kyselee, missä on latu ajettu. Kuntoilijoiden palvelemiseski olisi kaksi vaihtoehtoa: a) liikuntakeskuksen sivuille selkeä järjestys, kuinka ladut ajetaan lumisateen jälkeen tai mielestäni parempi b) reaaliaikainen seuranta nettisivuille latujen hoidosta: milloin mikäki latu on ajettu ja missä kone on juuri nyt. Vaihtoehto b ei ole mahdottomuus toteuttaa nykyaikaisella gps-tekniikalla. Sunnunutai-iltana Hiitolan aukaisu ei todellakaan kovin montaa hiihtäjää palvellut, aamuun mennessä latu oli jo tukossa; rahan tuhlausta sanon minä.

   Poista
 3. Kyllä umpihankihiihto on kaikkein tehokkainta...ei tarttee hiihtää niin monta kilsaa (aika ja syke).
  Minäkin hiihdän aina jos mahdollista latukoneen edellä!
  tv, perässähiihtäjä

  VastaaPoista
 4. Oi voi tätä anomuumioiden kommentointien iloa... osaisinko lie suhtautua näihin paremmalla huumorilla jos tietäisin minkä näköinen nyymi siellä kijoittaa. Kun kaupassakin vihjailtiin, että parempi hiihtää matalalla profiililla, ymmärrän kiittää, kumartaa mielenkiinnosta ja poistua takavasemmalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna olen niin huonosti noita latuja hiihdellyt, ettei ole tarvinnut pähkäillä missä olisi latu ajettuna. Mutta viime vuonna tuli useammasti hiihdeltyä. Ja silloin totesin, että Haapajärven Latupojista sopii ottaa Nivalankin mallia, sillä heillä nettipäivitys oli ajantasalla. Kotona vain katsoi koneelta, että missä oli latu ajettuna ja lähti sinne. Ja sieltä näki myös missä parhaillaan ajoivat..Siksipä tuli enemmän tuon naapurikunnan latuja hinkattuakin.
   Oli toki muutamia iloisia yllätyksiä Nivalankin puolella. Esim. kerrankin katsoin, että Aurinkolatua ei oo ajettu pariin viikkoon, mutta ehkä se jollainlailla olisi auki. Ja sinne päästyäni huomasin ilokseni, että se oli edellispäivänä tai samana aamuna ajettu.
   Mutta kunhan tulee kevään kestohanget, niin on latuhuolet ohi ;)

   Poista