sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Aamullakin

kävimme Onnia tsemppaamassa. Hyvin oli rämäpäällä matkanteko yön yli sujunut revontulia ihaillessa. Jos kaikki menee putkeen niin 24 treenijuoksu taitaa mennä ennätystahtiin. Kuvapäivitys tilanteesta ennen kello yhtätoista aamupäivällä:

Vas Cosmos alias Onni Vähäaho, Pasi Koskinen ja Jarkko Turunen


Tuuli yltyi aamulla navakammaksi ja puhalsi välillä melkoisia puuskia. Mulla eilinen lenkki otti jo taas penikoihin, mentiin sellaista haipakkaa, joten suosiolla läksin tänään matkaan kickbikella... mukavampi sillä kantaa kamerareppuakin selässä.


Onni oli olosuhteisiin nähden hyvännäköinen ;) Sitä kun ei aina tiedä minkä näköisenä mies on reilun 16 tunnin "reippailun" jäljiltä. Ehkä Pasi oli saanut nyt mieheen malttia.


Twitteristä voipi seurata Onnin lopputaistoa, mun häätyy nyt alkaa pakkaamaan itseni matkustusvalmiiksi.

4 kommenttia:

 1. Lopulta Onni sitten taivalsi hurjat 150 km. Komia veto!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Päivikki ja Jarkko kaikesta! Elimistön toimimattomuus, flunssan jälkitila, (=mikään ei maistunut likimainkaan normaalisti, eikä vatsa vetänyt, eli tavara jäi osin sulamattomana vatsaan) päästi jalat lähes ilman edestä. Flunssa hieman uusi, mutta ei ole paha. Olo on ihan freesi. Kävely jo normaalia. Juoksinkin tytön kanssa tuossa portaita ylös kilpasilla. Eli leikkikuntoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kiittelemistä, sainpahan helpommin houkuteltua tuon Wanhan P:n lenkille. Siellä on meillä koneella kuvia jos haluat tikulla hakia.

   Poista
  2. Kiitos. Täytyy hakia, jahka tässä kerkiää. Varmaan torstai-perjantai akselille taitaa mennä. Tänäänkin oli illasta kokous ja huomenna aamuhugi jne. Mutta nyt ei tosin reenejä lähipäivinä, joten sieltä liikenee vähän lisäaikaa. :)

   Poista