sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Onnea on


Tiedättehän kyllä, mikä mun onneni on ;)
Eilen illalla kokeilin vähän siinä meidän pellolla tuppuroida lumitöiden jälkeen, ennen saunaa.
Totesin, lunta olevan sen verran, että Pyssymäkeen on lähdettävä tsekkaamaan baanan kunto.
Noo, ei ollut vielä baanaa, mutta lumi oli tampattu tiiviiksi. Ehkä jo ens viikonlopulla pääsee ajetulle ladulle? Tuli hiihdettyä yli kahdeksan kilometriä, 50 min. Karhuilla mentiin, mutta olis hyvin mennyt jo madshuseilla... Niissä olis ollut enon voitelemat luistotkin pohjissa.
Nyt mää oon sitten jo täällä Hämeenlinnassa, iliman suksia :(
Nastalenkkarit otin kuitenkin mukaan. Viimeviikolla vielä tiistaina pystyi hipsuttelemaan ihan hyvin tavallisilla lenkkareilla, mutta keskiviikkona olis ollut nastat tarpeen. Nytkin näyttää keli siltä, että ei oo turhat kapistukset ollenkaan nuo nastat lenkkareissa. Mutta huomenna en lenkkeile, sillä mulla on varattuna liput Rajattoman konserttiin!
Muutes, mitenkähän tuon laskurin laita? Kantsisko laittaa?
Liekö kerkiää tänä talvena tonnia haalia? 
Toisaalta se on ollut aina niin mukava päivittää...


3 kommenttia:

 1. Kyllä oli mukavaa tänään maanantainakin. Pakkasta viitisen astetta, hienoista lumisadetta, latukoneella ajettu baana. Pyssymäellä pääsi kiertämään jo viitosen lenkkiä. Kaksi kierrosta jaksoin hiihdellä. Kädet oli melko hyytelöä kipuamisen jälkeen. Mutta kivaa oli!

  VastaaPoista
 2. Juu,juu, laskuri ilman muuta. Se motivoi niin sinua kuin meitä vähän laiskempiakin hiihteleen :) Pitänee koittaa huomenna suksia kaivella esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi-voi! Kun Jarkko oli tuon kommenttinsa kirjoittanut, niin multa pääsi melkein itku Hämeenlinnassa... ottaa ihan hirmuisen koville se, että hiihtokelit alkaa ja minä "sissin" siellä opiskelemassa ilman suksia. Y-hyyyy! Niin monta kertaa oon jo tutkinut kevään lukujärjestyksiä ja todennut että on vain kakspäiväisiä viikonloppuja. Ihan sydän itkee verta jo valmiiksi... ei kerry kilometrit tänä talvena, ei. Siksi en voi sitä laskuria laittaa, kun pakko asettaa nyt opiskelut leuhotusten edelle.

   Poista