sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Lomaviikko

otettiin vähän rennommin, vaikka tulihan tuota jumppailtua ja juoksenneltuakin.

Viikolla käväistiin katsastamassa Rovaniemellä, miten siellä pojan opiskeluelämä on alkanut.
Keskiviikkona retkeiltiin Ounasvaaran maisemissa ja kyllä täytyy sanoa, että kateeksi käy, oli niin huikeet lenkkimaastot siellä.
Latukin olis ollut, ei vaan tiedetty ottaa suksia mukaan. Ilmeisesti se oli vasta tämän viikon aikana tehty. Arvaa harmittiko?
Mukava reissu. Ville tosin ei päässyt meidän kanssa retkelle, kun oli tentti juuri keskiviikkona.


Perjantaina tein kahvakuulan ja eilen käveleskelin tuolla jäätiköillä puolitoista tuntia.
Tänään 4+1 rytmillä reilu kymppi kamalan kankein jaloin, kahvakuula tuntui vielä haaruksissa. Viimeksi tieten kirjoittelin, että juoksu sujuu, mutta nyt ei sujunut, ei ollenkaan... Oli liikaa vaatetta ja tiet niin vellinkiä ettei jalkoja tahtonut saada kurasta nousemaan, sykkeet poukkoili jne...

Noo, ei mee vahvasti meidän pelinaisillakaan, ovat juuri Kuhmossa pelaamassa ja turpiin on tulossa niin että tukka lähtee. Eilen peli oli hirmu tasainen ja sen jälkeen uhkuivat voitontahtoa. Nyt näyttää tilanne olevan jo 6-1.


Lopuksi voisin heittää HAASTEEN.
Nimittäin viimesyksynä söin niin kamalan paljon joulukonvehteja jo ennen joulua, että jouluna niissä ei ollut enää mitään viehätystä. Nyt kesän aikana oon jättänyt karkin syönnin aika vähiin ja pudottanut painoa muutaman kilon... (tästä painonhallinta asiasta voisin joskus kirjoittaa... oon aloittanut jo, mutta siitä hirrrrveen pitkä kirjoitus). Hämenlinnassa mulla on ihan kauhea tarve mussuttaa koko ajan jotain, kun on niin ikävä kotiin. Noo kuitenkin, nyt olis tarkoitus pitää näppinsä erossa suklaarasioita ja korkata vasta jouluna sellainen iiiso rasia, joka ostettiin tullessa Rovaniemeltä Haaparannan Candy Worldistä.

Saankos kavereita tähän messiin?


4 kommenttia:

 1. Tässä yksi kaveri. Meinaan likköörikonvehteja on nyt kauppoissa, toisin kuin viime vuonna. Salmiakin ohella ne yrittää väkisellä hypätä kauppakassiin...Vois tämän loppuvuuen olla jouluun asti iliman. Nam ja kiitos, hampaat tykkää.

  Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jees Pirjo, mukava saada kaveri! Budabestit ovat yks mun kiusa, uskon että jouluna maistuvat ainutkertaisilta ;)

   Poista
 2. Voi Päivikki. Repsahin. Söin viikonloppuna salamiakkia. Vaan jos alottas uuestaan eilisestä. Ja tekosyitähän pitää aina olla, jopa mulla: tämä muoti-ilmiö, ylikunto. Oikeen mittauksilla todettu.
  Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai ylikuntoon hupsahdit, kehveli... siitä on pitkä tie normikuntoon ja malttia kysytään! Jos salmiakki lohduttaa niin eihän se oo konvehti, syö pois vaan... mutta älä salmiakki suklaata ;) Yhden jutun oon huomannut tän makean vähentämisessä... ketsuppi maistuu ihan ällömakialle :(

   Poista