lauantai 13. maaliskuuta 2010

Aurinkoladulla

riitti aurinkoa tällekkin päivälle. Tänään keli oli vain hiukan kylmempi, noh muutaman asteen verran, mutta luistossa tuntui. Jaa... aikaa meni samaan lenkkiin 2.16, joten ei hirmuisen paljon hitaampaa. Tuuli oli tänään voimakkaampi, Vinnurvajärvellä sai palatessa puskea oikein tosissaan. Räknäsin tuossa lenkin lopuksi kilometrit ja jos huomenna viitsii/jaksaa parikyppiä hiihdellä, niin kuus`sataa ois plakkarissa. Onhan se vähän tähän aikaan keväästä, mutta jospa tässä vielä jonku satasen kerkiää saada kasaan.
Ihan selvästi painoi eilinen kolmikymppinen jaloissa. Katsotaan joko huomenna on totuttu. Selkä tuntuu jäykältä, pitäisi venytellä. Aamuista aurinkotervehdystä olen aika tunnollisesti tehnytkin, se mukavasti käynnistää elimistön. Nyt siis venyttelemään saunan pehmentämiä lihaksia.

1 kommentti:

  1. Voi sentään, kuulostaa jo ihan fanaattiselle tuo sinun hiihtoinnostus.
    Me oltiin mökillä muutama päivä ja tietysti odottelin, että järvenjäälle olisi kunta tehnyt entiseen tapaan hiihtoladut mutta eikä mitä, jään ja vankan lumipeitteen väliin oli noussut vettä eikä latukoneet olleet päässeet hommiin. Päätin tehdä itse ladun, no kilometrin ladun sainkin aikaseksi umpihankeen ja luistelusuksilla. Olihan siinä sitten hikiurakkaa tarpeeksi. Kun iltapäivällä ajattelin, että käympäs ennen saunaa hiihtamässä pari kiekkaa niin kappas vain vesi oli jo valloittanut latuni, sisulla sitten kierros vesikelillä, töks töks. Se oli sitten meikän hiihtoretket tälle hiihtolomalle.Mutta hiihdetty on kuitenkin. Tsemmpiä sun tavoitteeseen.

    VastaaPoista