maanantai 22. maaliskuuta 2010

Ei uutta

taivasalla. Paasto jatkuu viidettä päivää, huomenna on viimeinen paasto päivä. Olo on suhteellisen tehokas. Kävin tänään 20 km hiihtolenkin ja tuntemukset paastolenkkeilystä jäi hyväksi; ei onkelmia sen suhteen.
Hassuinta on herätä aamulla viideltä aivan pirteänä, varsinkin kun olen normaalisti aika aamu-uninen.
Moni kommentoi  ja ihmettelee pitkiä hiihtolenkkejäni; peruskuntoa olen tässä nyt reilun kolme vuotta yrittänyt kohottaa... Neljänkympin kriisistä se alkoi, jotain positiivista siinä kriisissä. Pitkät rentovauhtiset hiihtolenkit saavat näköjään parhaiten kunnon kohoamaan leposykkeen perusteella. Ja tavoitteena tietenkin se tonni , vaikken sitä tälle talvelle usko saavuttavani (reilu 700km plakkarissa).  Mutta kun on tavoitteita, liikkumisesta tulee päämäärätietoisempaa. Jos tavoitteeksi asetetaan maraton elokuussa, niin vappuna pitäisi pystyä Pidisjärvi piikille (puolimaraton matka).

Ja oikeastaan on mukava olla melko hyvässä kunnossa ;D

1 kommentti:

  1. Mukava kuulla, että hurjat hiihtolenkitkin ovat sujuneet ongelmitta paastosi aikana. Tuo auttaa minua hautaamaan vanhat kurjat muistot paastosta. Oletko juonut jotain lihalientä tms. Vai menetkö täysin hedelmä/vihannesmehujen voimalla? Loppu häämöttää ja palkinto.

    VastaaPoista