torstai 18. maaliskuuta 2010

Näillä nyt mennään

Olkoon nyt vaikka mainosta, mutta minusta on tärkeää, että puhdistautumiseen käytetään oikealla tavalla valmistettuja  mehuja. En osta paasto pakettia, koska peräruiskeet ja teet ym. ovat valmiina kaapissa.
Uusi maku oli tänään mustaseljanmarjamehu ja se oli maukasta. Kun mehuissa ei saisi olla sokeria, niin tuossa seljanmarjamehussa oli  vähän sokeria ja mukava sellainen mustikkainen maku. Maistelimme sitä hieronnan jälkeen Kirsin kanssa, joka myös on aloittelemassa paastoamista. Kirsi jynssäsi minusta kuona-aineet liikkeelle ja olo on ollut mukavainen, nälkää en ole tuntenut, mutta kaupassa oli tylsä käydä, kun piti miettiä mitä ruokaa sitä laittaisi. Perheen ei kuitenkaan tarvitse elää ravinnotta, leipasin iltapäivästä puolukkapiirakan  ja ette usko miten ihanalta se tuoksui!
Aina välillä meinaa tulla ajatuksiin, että onko tämä nyt ihan järkevää, mutta itsekuria on hämmästyttävästi löytynyt... jokin mukava palkkio pitäisi miettiä... No toivottavasti paras palkkio tästä on terveempi iho. 

Huomenna tieten odotettavissa hankalampi päivä, sepä jää nähtäväksi. 

3 kommenttia:

 1. Mukavaa, että paasto on lähtenyt hyvin käyntiin. Minäkin muistan ne tylsät kauppareissut. Leipähyllyjen kohdalla tuoksui unelmaiselta. On hyvä, jos sinulla on joku palkinto itsellesi määränpäänä. Aika menee tosi nopeaa. Mietipä viikko taaksepäin, se meni, että vilahti.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Mukana seuraan! Ja aurinkoa toivotaan!!

  VastaaPoista
 3. Pirkko ,tänään kello on mennyt tosi hitaasti eteenpäin...

  Satu, voi kuinka ilahduin, että olet nyt tsemppijoukoissa!

  VastaaPoista