tiistai 30. maaliskuuta 2010

Juoksuaika

on alkanut ;D
Eilen urheilin pöösönal treinerin kanssa, mikä tarkoittaa, että joogasin Wiillä ja ohessa hiukan aerobiccasin ja tein lihaskuntoliikkeitä. Wii on mielestäni hyvä juuri noiden lantiopohjan lihasten huoltoon.
Juoksun aloittaminen hiukan jännitti ja hirvittikin: kestääkö kunto ja paikat yleensä. Ensimmäinen kilometri hiukan hengästytti, mutta sen jälkeen hengitys tasaantui, lihaksisto lämpeni ja juoksu alkoi rullata vanhaan malliin. MUKAVATA!
Kuuden ja puolen kilsan lenkin hipsuttelin hiukkasen jäisillä ja sohjoisilla pyöräteillä. Nyt tietenkin toivon, että se lämpöaalto sulattaa kiekon tien, päästäkseni sinne näkemään lintusia. Uskoisin, että töyhtöhyypät tulevat lämpöasteiden saattelemina.

2 kommenttia:

  1. Että sinä oot reipas! Nuo juoksuohjelmat kuulostaa näin urheilua harrastamattomalle ihan toivottomilta, mutta anna sinä Päivikki mennä vaan! Milloin se varsinainen koitos olikaan? R

    VastaaPoista
  2. helsinkicitymaraton on elokuun lopulla. kun on jo useampia puolimaratoneja alla, uskoisin kestävyyttä löytyvän näihin treeneihin. sitä ennen vamaan Pidijärvipiikki ja Tervamaratonnin puolikkaat pitää tieten mahduttaa ohjelmaan.

    VastaaPoista