sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kauhistelkaa nyt

vaikka... Eilinen paastopäivä oli oikein loistava. Kärkkäisen sikapäivillä karkkihyllyjen välissä ei suklaahimo iskenyt ja miehenikin ilokseni päätti olla solidaarinen ja syödä lauantaikarkkinsa salaa, eikä illalla rimakauhua ja rakkautta-sarjaa katsoessa. Aikaisempina paastopäivinä olen vain reippaillut kävellen, mutta tämän aamun pikkupakkanen ja auringonpaiste pistivät miettimään; paasto vai aurinkolatu. Puuropöydässä arvoin, että pistelenkö yhden kanamunan poskeeni jaksaaseni kolmekympin hiihtolenkin. Pitkän pohtimisen jälkeen päätin lähteä hiihtämään paastovoinnin mukaan ja ottaa reilusti paastomehua evääksi. Ja periaatteessahan elimistön pitäisi pystyä polttamaan rasvaa, kun muuta energiaa ei ole saatavilla!
Keli oli todentotta magee! Täytyihä minun se kolmikymppinen kiertää. Aikaa reittiin meni 2.15. Olin vauhdin kanssa vähän varovainen, ettei yht´äkkiä iske jokin energiavaje... hiihto sujui loistavasti. Ja olo on mitä parhain, enkä usko että se oleellisesti muuttuu tässä illan päälle. Huomaan olevani ihan kova jätkä!

3 kommenttia:

 1. Kauhistuttaa nuo sinun kilometrimäärät, mutta kunto täytyy olla rautainen. Mutta jospa se minullakin suksi luistaisi paremmin, jos jättäisi pullan syönnin vähemmälle :)

  VastaaPoista
 2. VOIN TODETA, ETTÄ IHAN TERVEELTÄ TYTTÖ NÄYTTI KUN PAASTOATERIAANSA TÄÄLLÄ NAUTTI. Tosi on että vähemmän hiilareita niin paremmin sopii entisiin vaatteisiin siis etu on se ettei tarvitse ostaa uusia! Ja sen olen huomannut, että muutamankin kilon pudotus vähentää unen tarvetta. Kehon hyvinvointi ja itsestään huolenpito näyttää kulkevan käsi kädessä. Piristystä oloon toi myös uudet retrohenkiset kapat keittiön ikkunoissa. Näyttää kevät olevan tulossa. Tervetuloa valoisuus ja mielentyyneys tupaan! T. mummuli

  VastaaPoista
 3. Paula; olen minä tämän kunnon eteen noin 3vuotta jo urakoinut.

  tosi on mummu, että unentarve vähenee. Tänä aamuna heräsin viiden aikaan ;D

  VastaaPoista