keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Poijjaat

naureskelivat mulle tänään, kun windows seiskaa opeteltiin asentamaan, että lopeta se hiihtovouhotus ja kutominen ja alat istua tietokoneella illat... noin niinkuin oppiakseni tämän tietsikan saloja. Hyviä tyyppejä nuo luokkakaverit kyllä, mutta hiihtämään mennään nyt kun vielä pääsee.
Tänään oli vuorossa 20km:n lenkki. Mietin, että mitenkä riittää paukkuja, kun olen jo ollut hiukan vähemmällä ravinnolla tämän päivän. Mutta nou problem! Lenkki meni normaaliin tahtiin; keli oli pikkusen liukkaampi kuin eilen ja sykkeetkin pysyivät sopivina.
Salaatti päivällinen odotti kotona ja se riitti aivan mainiosti, ei ole nälän tunnetta.
Huomis aamuksi pöydälle on varattu glaubersuolaa Yöök! Mutta tyhjennys on kaiken aa ja oo. Sitten se alkaa, nesteravinnolla eläminen 5-7 päivää, katsotaan miten alkaa sujua.
Aamulla menen tyhjennyksen jälkeen Kirsin rusikoitavaksi ja sen homman jälkeen yleensä tulee pari päivää vouhotus kieltoa.  Ajattelin kuitenkin päivittää teille paastofiiliksiä jos kiinnostaa?

2 kommenttia:

 1. Hyvä tuo puhdistautuminen . Sanotaan, että henkinen puoli on
  osa paastoa. MYÖS KEVENTÄMINEN ANTAA PUHTIA JA UNEN TARVE VÄHENEE.
  Ikäihminen jo tietää mistä se ähky olo tulee. Myös luontaistuotteista löytyy apua suolen putsaamiseen. Tänään tuli VOI HYVIN-lehti ja eräs lukija kirjoitti luopuneensa maitotuotteista kun se aiheuttaa hänelle limaisuutta. Tässä yksi kokeilukeino jos tukkoisuus limaisuuden takia on riesana.
  Kevät tuo toiveita virkistyä valon myötä. Paastoajalle puhtia toivottaen mummeli

  VastaaPoista
 2. Tervehdys tänne eliksiiriä elämään kuvioihin. Liikunnan ystävänä on hauska päästä seuraamaan ja tsemppaamaan tätäkin puolta elämässäsi. Kirjoittele ihmeessä myös paastosi etenemisestä. Se kiinnostaa kovasti. Itselläni on viimeinen paastokokemus yli kymmenen vuoden takaa. Kaikki onnistui mainiosti. Ei nälän tunnetta vaan hirmuisen hyvä olo, kunnes sitten yht'äkkiä kyynärpään kolhaistuani pyörtyä pötkähdin ja siitä alkoi oksentaminen. Sitä jatkui niin kauan, että piti ottaa lääkäriin yhteyttä. Lääkäri oli sitä mieltä, että suolan ja sokerin tasapaino oli heittänyt kuperkeikkaa. Aloin juoda lihalientä ja lopettelin paaston. Sen koommin en ole mokomasta innostunut, mutta aika ajoin tulee sellainen olo, että tekisi mieli puhdistautua. Toivottavasti sinulla onnistuu paremmin kuin minulla.

  VastaaPoista