tiistai 16. maaliskuuta 2010

Myönnettäköön

nyt, että ehkä tämä hiihtely vähän hulluuden puolelle menee... mutta menköön. Sitä vain tuntee itsensä vähän niinkuin Ulvovaksi Mylläriksi, kun aurinko paistaa ja rimpineva alkaa kutsua.
Eilen pidin ihan totaalisen lepopäivän, mutta tänään jo suo kutsui. Tietokonetekniikan tentin jälkeen mikä parempaa, kun aivot narikkaan ja hiihtämään. Sama 31km lenkki  ja oli pakkasta ja nihkiää ja syke korkialla ja paukut meinas loppua, mutta ei haittaa. Olo on taivaallinen ( vielä kun olis kehdannut ulvoa siellä suolla )
Aikaa meni tieten 2.18 eli nihkeys näkyy siinä ja keskisykkeessä.
Olen muuten viimeviikosta lähtien ollut juomatta kahvia, vähän sitä silmälläpitäen, että torstai-aamusta "kumarretaan mekkaan" eli tehdään peräruiskeet ja alkaa paasto. Atoopikkona olen aika ajoin vähähiilihydraattinen, mutta nyt kädet ovat niin kurjan näköiset, että paasto tekisi terää. Ja tähän hommaan tarvitsen nyt sitten taustatukea! Viime paastosta on tosi tosi monta vuotta. Viikonlopusta olen jo muutenkin jättänyt vehnää ja sokeria pois ruokavaliosta, joten laskeutuminen on alkanut.
Mites kaverit innostaako? Nythän olis paaston aika!

2 kommenttia:

  1. Uuh, hei vaan täältäkin. Et kyllä saa minua mukaan paastoamaan, tsemppailen vain sivusta. Ulvomaan voin kyllä tulla milloin vaan. ;) Ruusanen

    VastaaPoista
  2. Paastot on koettu ja jumalton päänsärky, parin päivän jälkeen helpottaa sitten se sujuu kuin tanssi. kunhan et sorru viiden päivän jälkeen johonkin kunnon hiilihydraattipommiín, kuten unissa esiintyvää pitsaa tuplajuustolla. voimaa ja vahvaa päättäväisyyttä;D. lopputulos on kunnon fiilikset, taivaalliset, eufooriset... kun vain pääsee sen toisen päivän yli....

    VastaaPoista