lauantai 5. maaliskuuta 2011

Aurinkoista

lomailmettä hakemassa nevalta tuulintaina.
Puhuri oli siis melkoinen, mutta koska aurinko paistoi ja pikkupakkanen auttoi luistossa, niin ajattelin, että parempia kelejä on turha odotella. Kaverin neuvosta päätin vielä kokeilla selkään laitettavaa juomapussiani ja sinne evääksi tein Jaanaban oman urheilujuoman eli vettä, sitruunamehua, hunajaa ja suolaa... ja se toimi LOISTAVASTI!
Vei janon, ei ollut liian makeaa, kuten mehut ja antoi energiaa. Tätä tulen vast'edes käyttämään!
Letkukin pysyi sulana, kun pidin sitä paidan alla, eikä tuntunut hankalalta.
Vinkiksi niille, jotka täällä hiihtelevät; jos Vinnurvajärvellä mennessä on navakka myötätuuli, kannattaa nevalle lähteä vastapäivään eli lähteä vasemmalle risteyksestä. Saa pikkuisen paremmat myötäiset.
Siis reilu 30 km (tarkan matkan saan vasta kun Jarkko kiertää saman lenkin) ajassa 2:25,11 keskisyke 143.
Sopevan rauhallisesti hiihtelin, etten ryydy Pidisjärvelle, jossa tuuli yritti viedä piponkin päästä.
Hyvä lomanaloitus lenkki!

3 kommenttia:

 1. Vähänkö hienoo, että toimi sullakin ja että tykkäsit. Oon useaan otteeseen juomasta toitottanut, mutta kukaan ei varmaan oo ennen kokeillut.

  Mulle toi on parasta urheilujuomaa, helppoo ja terveellistä ilman mitään lisäaineita ja halapaa.

  Alun perin jostain netin syövereistä joskus löysin ton reseptin, tai ainakin suunnilleen ton.

  VastaaPoista
 2. Kummallista, miten sitä ihminen on joskus saamaton. Tän sun reseptis oon lukenut jo aikojen alussa, mutta en vaan oo saanut kokeiltua. Aineksia on kaikkia aina kaapissa, eikä ole suuri operaatio valmistaa. Mutta tämä tulee tästä lähtein käyttöön. Oli niin minun suuhun sopivaa, eikä maistu keinoaineille, niinkuin urheilujuomat. IHAN PARASTA!

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä hurja tuuli Keski-Suomessakin lauantaina. Pappa halusi viedä poikia pilkille ja siellä jäällä tuntui, että lähtee lentoon. Huh. Vaikka aurinko paistoi, niin ei paljon tullut lenkkeiltyä edes kävellen. Koiraa tuuli ei tuntunut haittaavan, mutta itse kun muka astui eteenpäin, niin melkein siirtyikin taaksepäin. :)

  VastaaPoista