lauantai 26. maaliskuuta 2011

Suksitallin vaihto

ei ollut tärkeyslistalla ykkösenä, mutta kun monon osto oli, tiesin että suksien ostokin voi tulla ajankohtaiseksi. Kun Haapaveden Kesport ilmoitteli loppuunmyynnistä, suuntasimme aamusella mono- ostoksille. No palasimme molemmat Jarkko ja minä tyytyväisinä uudet monot kainalossa ja mun kainalosta löytyi sitten nämä fischerit suksinakin. Luistelusukseni ovat olleet hiukan löysät ja kauppiaan taikasana oli että löysät sukset kyllä nitisevät ja natisevat... eipä muuta tarvinnut. Olen mielestäni tarpeeksi saanut kilometrejä vanhoilla plakkariin?  Enkö olekkin!
Jarkko sai uusiin suksiin hyvät pohjat ja luisto oli loistava, mutta, mutta monot tuntuivat ihan kaamean jäykiltä ja tönköiltä. Alkumatka meni ihan hyvää vauhtia, mutta viidentoista  jälkeen alkoi nilkat jotenkin väsyä. Totutella pitää vielä. Ei pysty ainakaan huomenna sitä nelikymppistä kokonaan vetämään.
20 km ajassa 1:38,53 keskisyke 147, max 159
Nyt täällä kiekkoperheessä sitten eletään kauhufiiliksissä, kun Venla soitti juuri Kuusamon tk:sta. On tömähtänyt pelissä selkä edellä laitaan. Ihan hirviää oottaa ja toivoa puhelinsoittoa, että röntgenkuvissa kaikki ois kunnossa.
No nyt se soitto tuli, tyttö on päälisin puolin kunnossa. Rintaranka on taittunut aika kovasti, mutta liikkuminen sujuu. Nyt itkettää...

5 kommenttia:

 1. Onpa ollut raju törmäys, voi kauhistus sentään. Laittakaahan Venla petiin lepoon, kun kotiutuu, että lähtee kuntoutuminen pian käyntiin. Onneksi nuorella vielä on toivon mukaan vähän parempi elastisuus noissa luissa. Toivon mukaan selvisitte säikäyksellä!

  VastaaPoista
 2. Voi harmi, toivotaan pikaista paranemista Venlalle. Ja noista välineistä, kyllä noilla kilometreillä olet uudet ansainnut. Minun hiihtokilometrit taitaa hävitä Viivillekin.

  VastaaPoista
 3. Huh mikä pelästys. Onneksi kaikki vaikuttaa olevan ainakin päällisin puolin kunnossa! Pikaista toipumista Venlalle!

  VastaaPoista
 4. Venla on kyllä tottunut törmäyksiin, tälläkertaa vain rajumpi tilanne, vaikkei naisten pelissä taklata saakkaan.
  Olivat tarkkailleet tk:ssa kahdeksaan asti. Tänään sitten odotellaan tyttöä kotiin, käy vielä aamulla siellä verikokeessa.
  Peli oli keskeytetty tähän tilanteeseen, joten pahalta on tilanne näyttänyt. Kyllä näissä peli jutuissa saa olla aina niin pelko persuksissa... ja toisaalta kuitenkin oon iloinen että haluavat pelata...
  Kiitos teille enkeliajatuksista!

  VastaaPoista
 5. Rakkaalle Venlalle toipumisia ja suojaavat enkelit mukaan. Kyllä nuoren urheilijan kroppa kestää paljon ja tyttö on sitekeää sorttia, joten uskomme paranemiseen. Elämässä näitä säikäyksiä joskus sattuu. Aina ovat ajatuksissa kaikki lapset perheineen. Lapsenlasten elämään toivoo suojaavia siipiä ja elämänmatkalle rukouksen voimaa. Hiljentyen nöyrästi pyytäen, että tyttö toipuu... mummuli ja pappa

  VastaaPoista