perjantai 22. huhtikuuta 2011

Piinaviikolla

treenejä oman ohjelmatoimiston mukaan.
Maanantaina, kun lähdin viikon tauon jälkeen lenkeilemään, tuntui taas siltä kuin ei ikinä ennen olisi juossut. Ajassa 48:04,6 6,81 km keskisyke 151. Kyllä oli hankalaista.

Tiistaina sitten juoksukoulun yhteislenkillä, jouduin vauhtilenkille... noo muille se oli varmaan hipsuttelua.
Ajassa 1:07,35 10,58 km keskisyke 164. (Keskivauhti 6:23) Mulle ihan haipakkaa ;)

Keskiviikkona pidin tööväyspäivän. Ja torstaina sitten reipas kävelylenkki pääsiäisvieraiden kanssa, pikkuisen hölkkäilin välillä. Tämä n. 6 km lenkki teki kyllä terää koivilleni. Lenkin jälkeen nostin vielä sykettä heiluttelemalla kahvakuulaa.

Tänäaamuna otin sitten ohjelmasta ohitetun vetolenkin: alkuverryttely 4 km, jolla huomasin ilokseni sykkeen pysyvän jo maltillisesti alle 140. 4x 800 m intervallit/palautus 2 min. Uuden synttäri + äitienpäivälahjaksi saadun RS300 ohjelmoinnissa on hiukan vielä oppimista... Ja erikoista on, että joka lenkillä kello ilmoittaa check gps? Nyt en siis oikein voi kertoa vauhteja, enkä sykkeitä, sori!
Vedoissa vauhti oli 5:50-6:10 min/km ja mittari piipitti koko ajan, kahdella eka vedolla liian hidasta vauhtia ja kolmannella liian nopeaa, neljännellä sitten taas liian hidasta. Hetkellisesti saattoi mittari olla huutamattakin, ihan tosi pienen hetken! Kolmas veto tuntui suhteellisen hyvältä menolta, mutta neljännellä olin jo selvästi väsynyt. Enkä oikein pystynyt puristamaan. Loppuverkka 3 km  meni kuitenkin ihan leppoisasti, tosin syke kohosi 155.
Nämä vetolenkeille lähtemiset on aina jotenkin hankalantuntuisia, mutta tämä ei tuntunut pahalta. Jäi ihan mukava jälkimaku.
Varmaankin teen sen viimeviikonlopun 90 min lenkin su tai ma aamuna. Riippuu miten vieraat antavat myöten. Aika ihanaisia lenkkikelejä luvataan ja tänään oli jo ihan kuistikaffi ilima.

Pitkänperjantain jälkeenhän sitä vasta oikeasti toivotellaan hyvää pääsiäistä, kun näin illassa jo ollaan, niin voin jo toivotella: Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti