sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Turnausväsymystä


Kova viikonloppu matseja Vaasassa takana. Tämän yhteen nivoutuneen tyttöporukan kanssa on mahtavaa olla reissussa. Ydinporukka on ollut kasassa sen seitsämän vuotta.


Lauantaiaamuna klo 4 herätys ja nokka kohti Vaasaa.
Matkasta kankeana ja unihiekka tytsyillä silmissä eka matsissa, mutta siitäpä potku koveni.
Tästä harjoitusturneesta on hyvä lähteä kesän peleihin.


Siellä ei paljon murtuneet sormet menoa hidasta :(


Maalitilanteista en onnistu ottamaan kuvia, kun silloin huudetaan ja lujaa, ei silloin  voi räplättä kameraa. Venski pääsi yllättämään maalivahdin turnauksessa 3 kertaa. Aika hurija!
Lohko oli tasainen; tasapelejä kaksi, kaksi voittoa ja yksi tappio. Hienoja tasavahvoja kamppailuja.


Huoltojoukoissa linimenttien, geelien, teippien ja jääpussien kanssa souvasin. Ei puhettakaan omista lenkeistä viikonloppuna ja silti nyt olo on kuin olisi juossut 20 km.
Omilla autoilla oltiin liikenteessä ja tuossa kuuden huitteilla kotiuduttiin.


Mukavinta kuulla loukkaantunutta huoltaessa, että niinku äiti puettas... Vastasin vaan, että tätä varten me äitit mukana ollaan. Nyt kutsuu sauna ja sitten taidan olla kypsää tavaraa. Ei niin hurjasti vaalivalvojaiset jaksa kiinostaa.Lenkkeilyyn tuli pitempi tauko, kun viimetorstaina hieroja möyhensi jalkani pehmoisiksi. Katsotaan miten ensviikon lenkillä irtoaa.

6 kommenttia:

 1. Huomaan vähän kaipaavaani tyttären jalkapalloreissuja. Tässä täytyy vaan äitinä tyytyä tyttären päätökseen lopettaa jalkapallo ja aloittaa ratsastus... Kiva, että sulla noita reissuja vielä riittää!

  VastaaPoista
 2. Vauhtimimmit liikkeellä. Pelin vauhti näkyy näistä kuvista. Hyvä alku pelikaudelle. Tsemppiä! Hyvä, että mukaan lähteviä äitejä riittää
  ja pelin riemu tuntuu varmaan hyvältä. Jatkoja samaan malliin t.
  mummuli

  VastaaPoista
 3. Voi hitsiläinen, minähän olisin tullut kentän laidalle käymään, kun olisin tiennyt, että olitte täälläpäin! :)

  VastaaPoista
 4. Vauhdikkaita kuvia pelimimmeistä ja hienoa tsemppausta! Mukava katsella myös täältä kuvien välityksellä.

  VastaaPoista
 5. Pia, todellakin mulla näitä reissuja riittää. Ens kesä on yhtä reissua, kun on Viivin ja Venlan jalkismatsit ja Viljan pesismatsit.
  Saas nähdä jääkö äidin treenaaminen kakkossijalle...

  Kiitos mummuli... niinhän se tahtoo olla, että reissussa mukana on samat vanhemmat joka vuosi.

  Voi Outi, tunnustan, piti googlettaa missä on Tervajoki... ja nyt harmittaa, ettei tullut tätä reissua mainostettua. Tosin taisin jossain kommentissani harmitella, että jää 90 min lenkki Vaasanreissun takia tekemättä.

  Pirkko, nämä on aika hurjia mimmejä pelaamaan. Näiden jyrien tielle ei aivan huvikseen kannata tyrkätä.

  VastaaPoista
 6. Tervajoki on sellaiset 30 km Vaasasta ja siis se kaupunki missä minä olen töissä. Viikonloppunakin tulee usein käytyä kauppareissulla sun muuten. Mutta hei, seuraavaan kertaan, jos reissua sattuu, niin kerro vinkiksi. :)

  VastaaPoista