tiistai 5. kesäkuuta 2012

Voe toinen tohelo

Täällä alkaa pikkuhilijaa hiipiä lomafiilis puseroon, vaikka niin monenmoista kommellusta on pitänyt kokea. Vaikka kipu tuntui nyt eri paikassa kuin talvella, aloin kuitenkin tulla siihen tulokseen, että si-nivelestä vaivat on peräisin. Siispä viikko sitten maanantaina suuntasin Kaustiselle väännättämään nivelen oikeaan asentoon. Polvia myös käsiteltiin. Karola Känsälä lupasi piriformis-vaivan pikapuolin hellittävän käsittelyn jälkeen. Kolme päivää lepoa määrättiin käsittelyn jälkeen ja minä MELKEIN sen muistin :( Oli nimittäin perjantaina luvassa pesis-haastematsi opet vastaan oppilaat.
En edes kehtaa sanoa mikä päivä viimeviikosta oli menossa, kun lukiolaiset löivät palloa koulun kentällä ja meitsi sai päähänsä, että nyt on oiva tilaisuus käydä treenaamassa.
Vanha pesäpallisti kun pääsi mailanvarteen, niin pallohan lähti nasahtaen kauas, JUUUU-U ja kipunat sinkoilivat takalistostani. Kun on kouhale, niin on... mitään ei voi tehdä sillai hissukseen ja puolittain. Myöhemmin sitten tuumailtuani asiaa pahuksen kipiänä, huomasin että vasen jalka kiertyy lyönnissä tosi voimakkaasti, menee oikeastaan ihan korkkiruuville. TOOOSI fiksua!

Sen jälkeen olen ollut kipiä, niin kipiä, että tänään soitin Karolalle ja tunnustin olevani onneton tohelo. Helpotuksekseni Karola nauroi, että "tekevälle sattuu". Uusi aika vääntöön on tänään klo 13.

Niin, en sitten siihen haastematsiin mennyt pelaamaan... Koristelin kiltisti lukion salia ja kiipeilin tikapuilla.
Päättäjäispäivänä ennen olemme saaneet paljon kukkia; nyt tuli ihan älytön määrä suklaarasioita :(
Ilmeisesti ovat tulkinneet meidän olevan lisähiilarien tarpeessa. Päätöskaffittelun munkitkin olivat pään kokoisia, hyvä kun puolikkaan sain itseeni ahdettua... joskus sitä miettii mihin tämä maailma tällä herkkumäärällä joutuu. (Syömisistäni on kovasti udeltu ja ehkä joskus jaksan niistä kirjoitella. Pyrin syömään RUOKAA lautasmallin mukaan!)

Viimeaikoina olen miettinyt tosi paljon kirjoittamista tänne blogeihin ja ihmisten lukumotiiveja. Olen yrittänyt kirjoitella "kieli keskellä suuta", etten vain loukkaisi ketään. Silti olen havainnut kitkeryyttä ja katkeruutta ilmassa. Mietin jopa maiseman vaihtoa (= blogiosoitteen muuttamista)... ehkä tämä paikkakunta on turhan pieni tällaiselle itsensä paljastelijalle ;)

Jatkan kuitenkin, kaikesta huolimatta, omaan rempseään tyyliini: muuta en osaa.
Kuulumisiin taas perskynkän jäläkeen!

17 kommenttia:

 1. Sun blogia on kaikessa elämäntäyteisyydessään ja persoonallisuudessaan hauska lukea! Jätä kitkerät ihmiset omaan arvoonsa ja jatka kirjottelua samaan malliin! Ymmärrettävästi pienellä paikkakunnalla siinä on omat haasteensa.
  Takalistolle paranemisia! :)

  VastaaPoista
 2. Blogiasi on tosi mukava lukea - jatkahan vaan sammaan malliin! :)

  VastaaPoista
 3. Älä ihmeessä lopeta kirjoitteluasi. On hauska lukea tekstejäsi, se antaa uutta virtaa omiinkin kuntoilusessioihin.
  -Marjatta-

  VastaaPoista
 4. Ehdoton EI täältäkin blogin lopettamiselle. Samalla linjalla muutoinkin noiden minua edeltäneiden komentoijien kanssa. Hyvää ja rempseää tekstiä. MIE TYKKÄÄN. Ollaan kuiteski enemistö, luulisin. Ja jos oikein ruvetaan politikoimaan niin tämähän taitaapi olla demokraattinen maa? Oon kyllä niin huono politiikassa, jotta voinpihan olla väärässäkin.
  Blogeja kiitos lisää, purkitetaan tämä nyt tuohon. :)

  VastaaPoista
 5. Minun mielestä blogia pitää kirjoittaa just niin kuin ittestä tuntuu. Ainakin minä kirjoitan itselleni, enkä niin välitä jaksaako mun tekstejä lukea kukaan. Vaikka on lukijat kivoja ja kommentit tottakai :) Eli toivoisin sinunkin jatkavan entiseen malliin, jos se sinusta tuntuu hyvältä :) En ymmärrä miten teksteistäsi voisi loukkaantua.

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos Henna, sinä se osaat aina kannustaa! Takalisto tuntuu tällähetkellä kohtuullisen mukavaiselta :D

  Kiitos Anonyymillekkin!

  Oi Marjatta, ilahdutit kommentillasi!

  Joo Cosmos, sinun mielipiteesi kyllä jotenkin arvasinkin ;) Olet kyllä ollut parhaista parhain tsemppari tänä kevääänä!

  Aivan totta Ammi, että itselleenhän tätä kirjoitetaan ja hankaluuksien takia olen välillä miettinyt siirtämistä salasanan taakse, mutta se olisi tympiää. Ehkä loukkaaminen on väärä sana, joidenkin mielestä vain elämässäni on jotain kadehtimista. Eräs tuttavani sanoikin eilen, että säälin saa lahjaksi, kadehtiminen pitää ansaita ;) ... niin että kohta pitäisi tänne sillä matkapäiväkirjalla alkaa leuhottaa :(

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti jatkoa vaan.
  Jos on niitä jotka kadehtii niin anna kadehtia vaan, heillä on varmaan omassa elämässään niin tylsää, että jopa kateuskin tuo jotain heidän päiväänsä. Ja ilman sun blogia tuokin jäisi heiltä kokematta eli kirjoittamalla annat heillekkin paljon.
  Siinäpä tulikin negatiivinen asia käännettyä positiiviseksi.
  Jään odottelemaan sitä matkapäiväkirjaa sieltä patikkareissulta ym.
  Pidä itsestäs hyvää huolta. Tai pitäiskö sanoa Jarkolle, että kattoo sun perään ettet kohella liikaa :)

  VastaaPoista
 8. Oho, noin en osannut ajatellakkaan, hienosti humpsautettu asia positiiviseksi. Posittiivisuutta nyt kyll' tarvitaan kaikessa ajattelussa, kun matkataivaanrantaankin on ilmaantunut tummia pilvia... vanhukset huonossa kunnossa...
  Niin tuosta reissukoheltamisesta oli huolissaan Karolakin ja varoitteli, etta Italiassa tiet eivat ole niin tasaisia. Yritan malttaa! Mites polvi joko haalit kohta pyorakilometreja... skandit on taas bloggerista hukassa...

  VastaaPoista
 9. Oon joskus miettinyt blogin laittamista salasanan taakse (ja mietin kohta taas uudestaan), mutta kyllä se ajatus mullakin vähän tökkii. Että se vissiin siitä itelle kirjottamisesta ;) Myönnän, että kirjoitan asioista joista haluan kertoa muillekin. Mutta koskaan ei tule mun blogissa olemaan kysymystä, että mistä minun haluttaisiin kirjoittavan (no tämä nyt meni jo ohi aiheen).

  VastaaPoista
 10. Jatka, jatka vaan ja kirjoita juuri niin kuin itsestä tuntuu. Jos joku näkee vaivaa, niin se on voi voi. Aina löytyy kaiken maailman rutisijoita.
  Ja paranemista!!

  VastaaPoista
 11. Tääytyypä tehdä Ammille jäynää ja kysellä kommenteissa, mikä on hoikkuutesi salaisuus; irtikset kenties? ;)

  kiitti kommentista liikkeellä, oletko lie uusi tuttavuus? täytyy käydä kurkistelemassa!

  VastaaPoista
 12. Nimenomaan! :D Minähän aina sanon, että jos haluttaa ihan hirveästi karkkia, niin ei kannata yrittää syödä jotain leipää sen sijaan. Se ei sitä karkinhimoa vie, vaan lopulta tulee kuitenkin syötyä ne karkitkin. Syömällä suoraan karkkia syö vähemmän ;) Ja toisaalta, kun sitä karkkia kuitenkin tulee syötyä joka päivä, niin syömällä sitä myös ennen ruokaa tulee syötyä pienempiä ruoka-annoksia ;)

  VastaaPoista
 13. Olettaen, että irtis tarkoittaa karkkia... :D Irtokarkkeihin minä sen yhdistin :)

  VastaaPoista
 14. Polvi siinä mallissa, että taipuu jo kuntopyörälle. Harmi vaan, ku niitä kilometrejä ei hyväksytä Kilometrikisaan. Juoksut saa vielä odottaa, mutta eiköhän tässä kohta maantiepyörä vaihdu alle.

  VastaaPoista
 15. Rohkeat ne Päivikki vaan kirjoittelee. Sanoin joskus, kun kahviteltiin miesseurassa ja arvelivat, että kohta joku juoruaa, että mieluummin olen juorun kohteena kuin juoruajana. Kumpi se on mukavampi osa? Ikäväähän se tietysti on, jos kuulee itsestään perättömiä, mutta en silti vaihtais puolta edelleenkään.

  Karkeista on sanottava, että minun on ainakin pakko pitää täyttä lakkoa, koska muuten napsin ihan jatkuvasti kaikkea hyvää. Samoilla tulilla menee sitten kaikki muukin sokerinen leivonnainen. Otan vaan sitten jonkun etapin, jonne asti olen lakossa ja sitten luvan kanssa mässäilen taas. Toimii mulle! (Kannustimena tässäkin on monet juhlat tälle kesälle, jolloin pitää mahtua vanhaan mekkoon.)
  Muusta syömisestä en kyllä tingi pätkääkään, ruoka on HYVÄÄ!

  Ruusanen

  VastaaPoista
 16. Irtikset on irtiksiä Ammi ;) mitäs muuta... Söin tässä juuri spelttinäkkäriä, että sais nuo konvehtirasiat olla illan rauhassa. mutta tylyä olla yksin kotona ja miettiä aukaisisiko...

  Kivä kuulla, Maradonna, että polvi jo hyvässä liikkeessä. Tosin juoksuun voi olla vielä aikaa. Sissitään yhdessä! Tsemppiä!

  Voi Ruusanen postata haluaisin sinut ja sen kauniin mekkosi! Katkotaankos karttakeppejä huomenna yhessä ;)?

  VastaaPoista
 17. Hei matkalainen, otetaan vaan kuvaussessiot, olis kiva päästä mekon kanssa samaan kuvaan. Se kun on linssin toisella puolella, ei yleensä pääse itse kuvaan.

  Kartakepit tuli katkottua, perusteellisesti eräillä. :P

  Ruusanen

  VastaaPoista