sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Maitohappoisilla

reisillä on mukava tehdä kotimatkaa: matkalla Siilinjärveltä Nivalaan.

Lauantaiaamuna piti ottaa vähän Kasurilanmäestä mittaa.
Harmittaa, kun lenkille lähteissä puhelimen akku oli niin vähissä, ettei kannattanut ottaa lenkkikaveriksi; olisi saanut sportstrackeriin kommeita käyriä. Sen sijaan kaveriksi lähti systeri ja miehensä. Meinaa joka kyläilyllä hiukan kajehuttaa tuo upea kodin sijainti!
Kolme kertaa suhteelisen reipasta tahtia mäen ylös kapusin, tasaisilla osuuksilla juoksentelin, mutta jyrkimmät kohdat olivat sellaista kapuamista. Aamukaste teki polun sen verran liukkaaksi, että barefootit luiskahtelivat. En tiedä pitäisikö tuollaisessa maastossa juosta nastalenkkareilla.
Nop, reidet ja takamus tuumivat nyt, että lenkki oli erittäin tehokas, ilman mitään vauhtejakaan!
Iltapäivän ohjelma sujuikin ihanien hääjuhlien merkeissä Kuopiossa.
          Kuvassa liuta kaunottaria lähdössä juhlimaan.

Viimeviikko sujui yleensä ottaen jo reippaasti treenaillen. Keskiviikkona käivi kuin kävinkin vielä illalla kickbikelenkin 11 km. Torstaina pyöräilypäivä ja perjantaina hölkkäilin vitosen aamulla.
Niin, taidettiin me perjantai-illasta verrytellä ajomatkasta kankeita koipia kiipeämällä jo kerran sinne Kasurilanlaelle.

Nyt sitte tosiaan matkalla kotiin, mietiskellen, että neljän huitteilla pitäisi istahtaa junaan, joka vie Hämeenlinnaan.

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä nyt sinne koulun aloitukseen. Pidä itsesi liikkeellä, jotta jaksat opiskella. Siellähän on runsaasti liikuntapaikkoja niin ulkona kuin sisällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maradonna! Oon yrttänyt jo muutaman kerran puhelimella vastailla, mutta ei ole onnistunut :(
   Liikkeellähän täällä joutaa olemaan, kun ei oo niitä kotovelvoitteita ;) Jalat ovat olleet aika kankiat tuosta Kasurilan kapuamisesta, mutta eilinen lenkki jo vähän sai maitohapot liikkeelle.

   Poista