maanantai 28. heinäkuuta 2014

Pitäisi

alkaa ehkä toteuttaa jonkinlaista ohjelmaa. Tosi olen saanut viikko viikolta kasvatettua treenimääriä (voiskohan tässä vielä treenistä puhua?).

Viime viikon liikkumisiin näkyy kuluneen 13 h 39 min
Pyöräily 5h 24 min
Suunnistus 2h 21 min
Kolme tunnin palauttavaa jumppaa maanantaina, torstaina ja sunnuntaina
Ja loppu melontaa ja soutua, mitäs niille nyt jää, pari tuntia.
Muutamina päivinä lisäksi pientä hikihommaa pihassa, niinkuin soran ajoa kottiksilla ym. Voin muuten mainita, että tämän kesä pihaprojektit; mullan ja hiekan lapioiminen ja kärrääminen on tehnyt hyvää olkapäälle, hyvvää liikettä!

Tänään juoksentelin pitkästä aikaa taas Pirttirannan lenkin ihan sykemittarin kanssa, nyt kun sellainen on taas ihan toimiva. Sykemittari vaan napsii mulle jostain välillä ihmesykkeitä :( Satuin vilkaseen ihan perus raahustamisen aikaan, kun mittari näytti 189 no hoh-hoijaa. Ei todellakaan silloin pulssi lyönyt noita lukemia... vai onko mulla rytmihäiriöitä? Yhtenä piikkinä sykekäyrässä näkyy tuo 189, mutta ei muuta häikkää. 22 astetta tuntui vielä lämpöiselta juoksukeliksi (suunnistus on ERI asia!)

6.82 km ajassa 47.49
avg. 155 (paljonko lie tuo piikki siihen vaikuttaa?)
Ei oo vielä oikeen juoksukuntoa, mutta tällä viikottaisella liikuntamäärällä ehkä kunto alkaa kohoamaan. Voisko tätä nyt kutsua pohjakunnon hankkimiseksi...

Jaa teinhän mää sata kyykkyä lenkin jälkeen, vajaa kymppikilon rauta niskassa ja hiukan nostoja käsiin samalla tangolla. Persauksessa voi olla tuntemuksia, mutta oon mää tainnut sitä viikottain samalla tavoin kiusata, ehkä vähemmällä määrällä kyykkyjä.

Jarkko edellisessä päivityksessä kirjoitti mun kanssa liikkumisen olevan läskinpolttoliikuntaa, kehveli, kaiken kansan nähden! No sitä se on kai ollut, mutta on siitä muutama voipaketillinen saatu kulumaan tuosta vyötäröltä ;) Kerta nii.

2 kommenttia:

 1. Vauhti päällä. Ei kait tuota kannata muuta kuin antaa mennä. :) Sykemittarin piikit johtuu usein a) vyö pitää pestä käytön jälkeen huolellisemmin hanan alla, mielellään saippuan kanssa - ainakin itse teen niin b) sykevyö on jo niin kulunut/vanha, ettei se johda speksejä moitteetta. Tuossa raja varman sellainen 200 käyttötuntia.

  Hyvä draivi, jatka vain samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sykevyö on kaksiviikkoa vanha, niinkuin mittarikin ;) siksi en tahdo sulattaa sitä , että alkaa herjailla heti alkuun, mutta täytyy ottaa saippuat käyttöön!

   Poista