sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Viikko täys

vähän liiankin, kun piti olla se vaan viis kertaa.
Olen joskus aiemmin töppäillyt verenluovutuksen jälkeen ja vetänyt seuraavana päivänä hirmuisia sykekierroksia ihan vaan siksi, että jalat tuntuvat luovutuksen jälkeen kovin kevyeltä. Sama höpsäys meinasi tapahtua taas, mutta tuon puoliskon toimesta. Lähdettiin tiistaina pyörälenkille ja Jarkkohan lähti vetämään, niinkuin viimeistä päivää... Minä en halunnut itseäni ylikuntoon ja annoin äijän mennä.

Maanantaina siis Raudaskylän pyörälenkki 30 kilsaa ja sen jälkeen 21. verenluovutus.
Tiistaina sama lenkki.
Keskiviikkona lepopäivä.
Torstaina suunnistus: b-reitti 2,4 km, jota minä höökyilin 5 kilsan verran gps:n mukaan. Maks syke 167 ja min 87 keskisyke 144. Kesto 1:22 kun unohtui vielä sykemittarin sammutus.
Perjantaina palauttavaa jumppaa tunti; kävelijän lihaskunto ja voimaa ylävartaloon.
Lauantaina lähes viidenkympin pyörälenkki Järvikylä-Aittoperä-Koskenperä-Autioranta-Karvoskylä, koska pyöräilyvauhtini on tällähetkellä mitä on, en vielä laita speksejä tänne. Mun ensin pittää kasvattaa kuntoa ;)
Sunnuntaina sama lenkki kymmenen minuuttia nopeammin, kun Jarkko oli vetämässä, mutta vähän oli takkuinen lenkki. Alkoi tuntua siltä, että lepopäivä olis paikallaan.

Pyöräilyn pitkäkestoiset ja matalasykkeiset lenkit ovat olleet tosi hyviä kunnonkohottajia. Juoksu jää hiukka vähemmälle, kun en hirviästi tykkää hellejuoksusta ja pyöräily helteellä taas on mahdottoman mukavata.
Ens viikolla olis iltarastit Pyssymäessä, uskaltaisikohan sinne jo mukaan? Tutussa maastossa saattaisin selvitäkkin. Suunnistusvarusteitakin pitäisi alkaa ostella; kompassi ja emit olis ehdottoman tärkeitä... jos jollakulla lojuu sellaisia ylimääräisenä, niin tulkaapa tarjoamaan!

Pääsiäisenä retkeiltiin

2 kommenttia:

  1. Iliman muuta Pyssikselle! T: haahuilija (ei vielä uskalla laittaa, että suunnistaja) pirjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Pirjo, houkuttelin Venlan taustavahvistukseksi ja hain enolta suunnistuslasit, että näkee mitä ne kartalla olevat kärpäsen kakat tarkoittaa ;)

      Poista