tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kyllä tarkeni

tänään iltarasteilla!
Taisi meidän oma mittari näyttää 28 varjossa, kun viidenaikaan iltapäivällä suuntasimme auton kohti Pyssymäkeä. Kohteena ensimmäiset iltarastit. Sen verran kuitenkin meni pupu pöksyyn, että päätettiin olla vuokraamatta emittejä (kun ei oo omaa) vaan ajateltiin kiertää reitti vähän oman kunnon ja tunnon vuoksi.
Tämä oli nyt mun toinen kerta, kun suunnistin ihan yksin ilman kaveria (Pirjoa) tai opettajaa (Pirkkoa). Voin kyllä tunnustaa, että ei ois tullut lähdettyä muuten, mutta kun paikka on niin tuttu ja Pyssymäellä on jo oppinut kulkemaan. C-reitin valitsin, joka kartalla suoraan mitattuna oli 2,5 km.
Viideksi kilsaksi minä sen sain juostua. Ja yksi rasti jäi hakematta, kun vitosta etsiessäni löysinkin seiskan :( Kehveli, siitä sitten kuutoselle ja päätin vitosen antaa olla. Just näin mulle kävi viimeksi kuntorasteillakin. Ei oo helppoa, ei! Mutta mustikoita on ja ne on isoja ja hyviä :D

Matka siis gps:n mukaan 5.15 ajassa 1:12
Keskisyke 155, max 175, min 95
Sykemittarin analyysi tästä treenistä:

4 kommenttia:

 1. No minä taas etin kutosta tosissaan :-) Kävin ottamassa vauhtia tieltäkin ja sitten onnistui. Ja sainpa leimattua kaks kolmostakin. Että kyllä lähtee.
  - Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Kahdestaan oltais löydetty ehkä paremmin ja sulla olis ollut se emittikin... Ehkä lyöttäydyn sun kimppaan joskus iltarasteille :)

   Poista
  2. Torstaina sitte kuntorasteille.

   Poista
  3. kyllä olis tarkoitus taas samaan paikkaan lähteä haahuilemaan, olikohan siellä kuka ratamestarin vuorossa? Lasse tieten :)

   Poista