torstai 9. helmikuuta 2012

Sitä saa

mitä tilaa :(
Joo, kyllä ne varmasti ovat jo suo ja järvi jäässä.
Että tämä liki 30 asteen jatkuva pakkanen nyt mulle piisais.
Harmittaa jo lukia toisten hiihtopäivityksiä :(

Tämä viikko on keskitytty si-nivelen ympärillä olevien lihasten "löytymiseen" ja kuntouttamiseen.
Löysin tämmöiset sivut, jotka on koonnut kuntohoitaja Timo Maaranen. Hyvää ja selkeää tietoa vaivoista ja niistä eroon pääsemisestä.
Sitten juutuupista löytyi tällainen pätkä:


Hyvää asiaa siinäkin juuri tuosta manipulaatiosta, jossa minäkin siis Kaustisella kävin.

Maanantaina tein siis lihaskuntojumpan, jossa keskityttiin juuri noihin pyrstölihaksiin; kylkilankkua ja muuta mukavaa. Lisäksi sitten voimajumppa 2 jossa enemmän ylävartalotreeniä, yhteensä 1 tunti. Voi hitsi, että oon ollu kipiä noiden jäljiltä.
Tiistaina täytyi shoppailla Venlan kanssa viimeisiä vanhojentanssi varustuksia, joten illasta en saanut ryhdyttyä muuhun kuin lumitöihin.
Keskiviikkona sitten rintauintipotkun opettelua tunti, vaigeeta, on niin vaigeeta. Sen verran kuitenkin vauhdikasta, että altaassa tuli jano. Nyt muutamalla viimeisellä kerralla olen huomannut, että uimassakin olis syytä pitää juomapullo altaalla. Jaa, lopuksi piti hiukan harjoitella perhosteluakin.  
Tänään kävin juoksentelemassa. Pakkasmittari huiteli noin -23 asteessa, mutta juostessa kylmyys ei minua niin haittaa. 7 km  tosi hissukseen 48 min meni ja keskisyke 145. Juoksu tuntui nyt paremmalta kuin viimeksi. Juoksin nastalenkkareilla, joten silläkin on oma vaikutuksensa lenkin kulkuun, ei tarvinnut varoa liukkauksia.
Huomisaamuna hyristelemme taas Kajaaniin, kuulemaan poikasemme sotilasvalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti