lauantai 2. marraskuuta 2013

Elämä on

yhtä reissaamista juuri nyt.
Viikoittain istun melkein 10 tuntia junassa... Ou jee! Ja just nyt istun linja-autossa matkalla Kuopijoon. Tälläkertaa pääsi rouvakin mukaan NiceHockeyn pelireissulle. Näin kun on viikot poissa kotoa, niin tuntuu mukavaiselta lähteä ukon mukaan reisuun. Mukana tietysti myös Vilja ja Viivi, lisäksi korpraalioppilas Venla ja miniä Noora. Tietenkin joukkueellinen muita pelinaisia, mutta meidän perhettä taitaa olla nyt iso osa tässä autossa.
Treenielämä, sitä ei kyllä tällä hetkellä ole olemassa, on vain satunnaista viikoittaista lenkkeilyä. Treenaamisen edelle on kiilannut opiskelu ja reissaaminen. Nyt kun kämppikseni jätti minut yksin selviään siellä Hämeenlinnan päässä, niin opiskelu tahtoo nielaista suurimman osan päivästä, puolensa ja puolensa; pitkän päivän jälkeen kysyy sinniä lähteä lenkille pimeyteen. Toisaalta ainakin vielä ajatuksena on suorittaa opinnot pikkuisen tiuhempaan tahtiin, joten treenielämä, se jää nyt tois- tai kolmois sijalle.
Hämeenlinnassa lenkkeily on kuitenkin maistunut niin mukavaiselta, että joka viikko tulee muutama kymppi siellä juostua.
Juoksu kyllä kulkee jo mukavasti. Aamulla kerettiin Jarkon kanssa hilipasta Kiekko-Niskakankaan lenkki 9.5 km pikkusen reilussa tunnissa 1.03:52  sportstrackerin mukaan näytti aikaa menneen.
Jarkko on aloittanut taas one hunred pushups - punnertamisen tabatan lisäksi ja minuakin alkoi houkuttaa tuo punnertaminen, kun sovelluksen näköjään voi myös ladata puhelimeen. Jos maanantaina aloittaisin. Muistaakseni viimeksi pääsin punnerruksissa johonkin neljäänkymmeneen ja sitten loppui sinni. Pitäisköhän tavoitteeksi laittaa se nelkyt, jos aloittaisin heikoimmalta tasolta, vaikka ei siitä kauan oo kun kokeilin ja viistoista sain ährättyä.
Jonkinsortin rautatankoa kaipailen sinne Hämeenlinnan kämppään, kun oon lenkkien jälkeen pikkusen kyykännyt tanko niskassa. Miten semmoisen hankkiminen onnistuu ilman mitään kulkupeliä... Vaikeesti, kyllä.
Juu, ajatuksissa kuitenkin pysyä kunnossa. Hiihtokelejä oon vähän jo haikaillut, mutta ootellaan vielä.2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin tutulta - opiskelu ja reissaaminen vie aikaa muulta. Mutta aikansa niin ja jossain vaiheessa sitten taas toisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ammi tietää ehkä niin parhaiten mistä puhun ;) Kaks vuotta teen nyt tiukasti näin... tai sellainen on tämänhetkinnen suunnitelma.

      Poista