keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ruikutus sikseen

kun olosuhteet ovat nämät, niiden kanssa on elettävä.
Ruikutuksen sijaan ajattelin opetella juoksemaan ;)

Ennen joulua kouluhommat pistivät istumaan ja urakoimaan tentit ja poikkileikkauskuvat valmiiksi, joten yksi viikko meni totaalisesti reppuselässä käveleskelyksi. Nyt sitten kun aatosta aloitettiin juoksu, niin sääret tykkäsivät kyttyrää kovilla teillä tallaamisesta. Kuitenkin oon nyt marraskuulta juossut ilman teippejä ja kantapäässä ei oo enää minkäänlaisia kireyden merkkejä. En vain tiedä, että pitäisikö teippiä laittaa sitten kun vetotreeniä yritellään?

No aloitin nyt kuitenkin tämän juoksun opettelun siitä mitä jo syksyllä yrittelin: 8 min juoksua ja 2 min kävelyä. Lenkkisykkeet pitäisi saada alemmas! Hiukan takerrellen tämäkin homma lähti käyntiin, nimittäin sykemittari ei suostunut ääneen hälyyttämään, milloin pitää pistää kävelyksi. Ja sportstracker beesasi sykemittaria, eikä suostunut huutamaan 150 ylitse menevistä sykkeistä... tämän huomasin vasta lenkin lopulla, kun puhelimesta loppui akku OU-JEE!

Kullaanlenkin kuiteennii hölkyttelin, tosin Kullaantie piti liukastella enemmän kävellen, kun tykkäsin lähteä matkaan ilman nastoja. 11 km tuli matkaa. Sportstracker pysyi mukana noin 8 kilometriin asti ja siihen mennessä keskisykkeet oli pysyneet 138, joten ihan hyväsesti meni.

Ja kehveli se Onni aloittaa LUVinsa vasta huomenna!
Eikös sitä aloiteta heti, kun kerran liikkumalla uuteen vuoteen lähetään? ;)

5 kommenttia:

 1. :) Joo, 2-8.päivä tammikuuta kahden edellisen vuoden tapaan. Johtoajatuksena, ettei kukaan lähtisi Uuden Vuoden juhlista toipilaana heti eka päivänä liikkumaan. Tosin me lähes joka päivä liikkuvat juhlimme niin harvoin, että 1.päiväkään ei ole ongelma. Kävin ihtekki aamusella 27km lenkin. Jees, hankalat on kelit. Paikoin liukasta.

  Terveyttä ja Elämäniloa v.2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Onni! Sen terveyden, elämänilon ja jaksamisen takiahan tässä höyrytään... että jaksaisi vielä piiitkäään!
   Ja mun tietty piti kiusotella tuon projektin aloituspäivää, syyn arvasin kyllä! Itsehän oon sitä boikotoinut , kun haluaisin niin keräillä niitä kilsoja... mutta nyt ei voi ainakaan hiihtokilsoja keräillä. SOU...what!

   Poista
  2. Heh,heh... en ois muistanutkaan tuota boikottijuttua enää. Vuosi on joskus pitkä aika. :)

   Poista
 2. Hyvä Päivikki, juoksua, jee. Ja heti tommonen kunnon lenkki Toivottavasti uusi vuosi tuo tullessaan paljon hyviä juoksuhetkiäkin sulle. Sillä oishan meillä kipinäläisillä jo suunnitelmia sinunkin varalle juoksijana ;) tuut niistä vielä kuulemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, että mitä???
   Juoksuahan mulla nyt on alla kilometreinä, enemmän kuin pitkään aikaan. Syksyt varsinkin tahtovat olla sellaisia laiskottelukausia. No mielenkiinnolla jään oottelemaan!

   Poista