sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Pikkujoulutunnelmia ja haasteita


                                                                                              
Pikkujouluspinning otti voimille. Ei tullut kuuloonkaan tehdä jouluvalmisteluita ja -siivouksia sen jälkeen, kuten eräs kanssaspinnaaja kertoi fb:ssä tehneensä. Toiset on kovakuntoisia ja toiset ei. Jaksoin kuitenkin perheen naisten kanssa lähteä Ylivieskaan anoppia tervehtimään, pyykinpesuun ja peitelistaostoksille. Ilta menikin Kärppä-peliä katsellessa ja Helsingin vierasta jututtaissa. 


Polaria jos on uskominen, niin nyt voisi ottaa löysin rantein puoleen viikkoon saakka. No, sama Polar sai mitattua minulle maksimisykkeeksi 217. Tarkemmin käyrää tutkiessa huomaa tuon tietysti olevan virhelukema. Muutaman kerran syke kävi lukemissa 159. Sen ylemmäs en nyt päässyt. Omituisesti on kyllä tuo sykepiikki tullut ensimmäisen ja toisen session väliseen verryttelyosioon tai heti toisen session alkuun. Aina ei voi Polariinkaan luottaa.Koko maratonin polki läpi kymmenkunta urhoollista ja kaikkien kolmen session ajan pyörät olivat lähes sataprosenttisesti varattuina. Hienoa! JA TOINENKIN MIES uskaltautui mukaan aamuun ensimmäiseen sessioon. Eikä tainnut Jarmolla jäädä viimeiseksi kerraksi.
               

Sunnuntaiaamuna vääntäydyin pitkästä aikaa Wanhojen Pierujen aamuhöntsyihin. Ei olisi kannattanut. Peliäly ja vähäiset taidot olivat lauantain maitohappomyrskyn huuhtomina kadonneet kokonaan. Henkistä kärsimystä oli tämä vuoro. Hiki kuitenkin virtasi. Sykekin pyrähti yllättäin peräti lukemiin 161...Noinko se ketutus vaikuttaa?

Remontti lähestyy loppusuoraa. Jäljellä on pintatöitä, lauteiden rakentaminen, kylppärin ja vessan kalustaminen sekä kodinhoitohuoneen väliaikaisten kalusteiden asentaminen. Lopulliset kalusteet kodinhoitohuoneeseen tulevat vasta keväällä remontin jatkuessa alakerran muihin huoneisiin. Jokohan ensi viikonlopuksi saadaan keskuspölynimuri hurisemaan ja pyykkikone huuhtomaan ja linkoamaan?


Joulukuun alussa heittelin haasteita Sylva-keräykseen osallistumisesta muutamaan Whatsup-ryhmään. Lupauksia keräykseen osallistumisesta onkin tullut kohtuullisen mukavasti. Lahjoittamaanhan pääset blogin vasemman palstan Sylva-linkistä tai TÄSTÄ.

Yrityssponsoreiden hankkiminen on osoittautunut juuri niin vaikeaksi kuin ennakkoon ajattelinkin. Loppuvuosi ei ole kaikkein otollisin ajankohta, ja ison näkyvyyden kultasponsorilahjoitus on monelle paikalliselle pienehkölle firmalle iso investointi. Vielä on kuitenkin reilu kuukausi aikaa löytää näitä kultasponsoreita, pienempiä sponsoreita ehtii mukaan koko kevään ajan. Kauttani pronssisponsoriksikin rupeavat saavat blogi- ja somenäkyvyyttä, vaikka joukkueen asuihin ja huoltoautoihin sillä summalla ei vielä pääsekään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti