torstai 28. maaliskuuta 2019

Viides pronssisponsori

on kauttani lähtenyt joukkuettamme tukemaan, kun kotimme remontin ripeästi ja taitavasti tehnyt Raksatek liittyi mukaan.

Raksatekin myötä itselleni asettamani tavoite yrityssponsoreiden osalta täyttyi. Nämä tukieurothan menevät kokonaisuudessaa Sylva ry:lle ja Aamusäätiölle.

Kiitos Nivalan kaupunki, Liikuntakeskus Uikko, Aina-keittiöt, Edux oy ja Raksatek oy. 

Myös omalle Sylva-tililleni lahjoituksia on kertynyt hyvää tahtia. 
Kiitos yritysponsoreiden ja yksityislahjoittajien lupaukseni on nyt lunastettava, niinpä matkani kohti Pariisia alkaa juhannuksen jälkeen Nivalasta. Pyöräilen ensin yksin Jyväskylään, jossa liityn joukkueemme matkaan ja jatkamme yhdessä Helsinkiin, johon kaikki Suomen 7 tiimiä kokoontuvat yhteiseen lähtötapahtumaan 28.6. Helsingistä matkaa jatkuu laivalla Saksaan ja edelleen polkien Pariisin, johon saavumme lauantaina 6.7.

Sponsoreita ja lahjoittajia kaivataan kuitenkin edelleen. Työ syöpätutkimksen ja syöpään sairastuneiden lasten perheiden parissa vaatii panostuksia.


Keskiviikkona taisi olla aika heittää hyvästit tämän talven hiihtelyille Nivalan lakeuksilla. Rimpinevalla onkin ollut hienot kelit hiihdellä valoisina kevättalven iltoina: hanki kantaa ja jäätynyt pintaa luistaa hienosti. Myös latu-ura oli hyvässä kunnossa: tiistaina perinteisen ura ja keskiviikkona luistelubaana, kun tuiskulumi oli tukkinut pertsauran. Jos sääennuste huomiselle pitää paikkansa eikä tuuli ylly liian kovaksi,  aloitan tutustumisen keltaiseen kaunokaiseen ja lähden maantielenkille. Liikunnan lisäksi tälle viikolle on mahtunut muutakin ekstriimiä. Keskiviikkona pääsimme koko Haapalan koulun opettajakunta tyhyilemään ja kikyilemään rentouttavissa merkeissä. Meidät kutsuttiin testamaan Päivikin kohta aloittavan yrityksen Studio Luovinnon kurssipalettia. Kovin oli tarkkaa puuhaa. Kieli keskellä suuta ja keskittyneesti lankatöitä aloiteltiin.


Pikkuhiljaa makramesulka alkoi hahmottua hieman kömpelömmissäkin käsissä......ja tunnelma vapautui, kielen kannat vapautuivat ja nauru raikasi.


Toiset on vaan hiukan nopeampia kuin toiset. 


Köyhän miehen grafiikkaakin saimme kokeilla, vaikka kiire alkoikin jo hieman päälle painaa.
-Mahtava iltapäivähetki! Oikein hyvää työyhteisötoimintaa, totesi testiryhmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti