perjantai 31. toukokuuta 2019

Lepoviikko

Kolmella edellisviikolla tuli ajeltua kolmesataa kilometriä per viikko. Niinpä nyt olikin paikallaan hiukan kevennellä ja tällä viikolla olen käynyt lenkillä vain kerran. Eilen taisteltiin Pekan kanssa puuskaisessa tuulessa yli 50 kilometriä. Koulussa toukokuun viimeinen viikko on perinteisesti työntäyteinen ja senkin puolesta lepoviikko lenkkeilystä oli paikallaan. Myös säänhaltijat ovat viime päivinä olleet selkeästi sitä mieltä, että kuntoilijoiden kannattaa pysytellä sisätiloissa.

Toki tällekin viikolle 200 kilometriä ylittyy, kun sunnuntaina pyöräilemme joukkueen kanssa Kallaveden kierroksella Kuopiossa 150 km. Saanpa taas hyvää harjoittelua ryhmäajoon. Toivotaan kuivempaa, tyynempää ja lämpimämpää keliä kuin juuri nyt täällä Pohjois-Pohjanmaalla.

Hienoja uutisiakin on hyväntekeväisyyskampanjamme tiimoilta kuulunut. Koulujuoksussa koululaiset eri puolilla maata keräsivät Aamusäätiölle 164 019 euroa. Huikea potti! Nivalan yhdeksän koulun keräämä potti selvinnee ensi viikolla.

Joukkueemme sai myös ensimmäisen nivalalaisen tiimisponsorin, kun mainostoimisto AltAvanti lähti avustamaan joukkueemme matkaa. Tiimisponsoreiden tuella hankimme varusteita, ruokaa ja juomaa matkallamme.Oman Sylva-keräykseni saldokin on noussut jo yli 1700 euroon. Vieläköhän tuo kasvaisi? 2000 euroa olisi komea tasasumma! Keräykseen voit osallistua  blogin vasemman reunan kuvalinkistä tai tästä

Kapteenimme antoi tavoitteeksemme pyöräillä toukokuussa 1000 kilometriä. Sekin tavoite täyttyi osaltani. Treenaus on hyvällä mallilla. Treenin kokonaistavoitteeksi asetettu 2500 kilometriä täyttyy juhannukseen mennessä ellei viime hetken sairastumisia tapahdu. 

Pikkuhiljaa olen suunnitellut ajoreittiäni Jyväskylään. Matkanihan alkaa kotipihalta 24.6. ja ensimmäinen etappi tullee olemaan yli 150 km päättyen Kannonkoskelle Piispalaan. Sieltä onkin sitten Jyväskylään tiistaina poljettavana vain reilu satanen. Hyviä yöpymispaikkoja voi toki ehdotella tai tarjota asuntoautoa vuokrattavaksi. Suunnitelmathan on tehty muuteltavaksi.

Joukkueemme reittiin kohti Pariisia pääse tutustumaan täällä.


Lopuksi kuukausiyhteenveto toukokuun liikkumisista. Varsin yksipuoleinen lajivalikoima.... Työmatkat olen kyllä useammin pyöräillyt, mutta ne ovat olleet osa pidempää maantiepyörälenkkiä.

Kuukausiyhteenveto huhtikuun liikkumisista: 
25 liikkumiskertaa, 43 tuntia 34 minuuttia, 1026,4 km, josta
spinningiä 1 kerta, 2 tuntia 27 minuuttia,
uintia 1 kertaa, 45 minuuttia, 1,5 km,
maantiepyöräilyä 21 kertaa, 38 tuntia 12 minuuttia, 1004,2 km
työmatkapyöräilyä 1 kerta, 42 minuuttia, 13,5 km
vaellusta 1 kerta, 1 tunti 27 minuuttia, 7,1 km
lepopäiviä 12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti