lauantai 21. toukokuuta 2011

Ennätysjahti jatkui

tänään Terwakympillä Oulussa.
Cooperintesti söi naista ja torstaina tunsin kurkussani hiukan kipua; päätin olla riskeeraamatta, enkä lenkkeillut enää ennen kymppiä.
Jännittihän se taas lähteä numerolappu rinnassa, vaikka läksin aika pienin odotuksin liikenteeseen. Nyt pari juoksua on mennyt kovien parannusten merkeissä, en oikein tältä juoksulta jaksanut odottaa mitään suurta.
Juoksijoita taisi olla ennätyksellinen määrä, kun juoksuun lähtö oli aika ruuhkaista ja omaan vauhtiin pääsyyn joutui hakemaan juoksutilaa :( Kuitenkin parissa kilometrissa alkoi tilaakin löytyä ja pääsin hyvään rytmiin. Sykkeet naputtivat taas 176 huitteilla... arvatkaa vaan muistinko maaliin tullessa sammutta mittarin?

Tälläkertaa sain juostua oman juoksun ja ihan hyvän rutistuksen. Vauhti hiukan hiipui loppua kohti. Iloinen yllätys oli että minuutti kolmetoista sek parani aika viimevuotisesta. Yritän olla siihen tyytyväinen. Tulosluettelo lötyy täältä. Juoksijoita näytti kympillä olleen 370 ja minä löydyn sijalta 42 ajalla 57:39.
Ihan hyvät fiilikset!

8 kommenttia:

 1. Onnittelut juoksustasi! Minä kävin katsomassa kympin lähdön ja minusta teitä oli vähän. Tarkistin viime vuoden tuloslistan ja kyllä, meitä oli silloin 514. Ei tarvinnut silloinkaan alkumatkasta paljon juosta, kun olin itseni takariviin tällännyt ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että jaksat ja ehdit kesken kaikkien kevään kiireidenkin juoksemaan ja vielä tuloksia parantaen. Onnea!

  VastaaPoista
 3. Jaa Ammi, olin minäkin viimevuonna. Jotenkin ihmeteltiin saunassa istuissa niitä ruuhkia: Jotkut myöhästyivät kympin lähdöstä ihan ruuhkien takia ja meilläkin meni aikataulut vähän tiukiksi, vaikka aikanaan lähdettiin matkaan. Olikohan nyt sitten juoksijoiden kokonaismäärä isompi? Ja kun kaikki lähtivät 20 min välein?

  Tiiätkö Pirkko; Alex Stubb on sanonut viisaasti, että tunti juoksua päivässä antaa kaksi tuntia lisää tehoja. Ja tämän kyllä allekirjoitan!

  VastaaPoista
 4. Olet muuten varmaan oikeassa, viime vuonna kymppi oli viimeisenä lähtövuorossa, muistaakseni joskus kolmen aikaan. Itse liikuin pyörällä molempina vuosina, enkä siksi pistänyt merkille ruuhkia paikalle pääsyssä.

  VastaaPoista
 5. Onnee! Hyvä aika ja hyvä parannus.
  Se on aina tosi hienoo kun huomaa, että on sittenkin kehittynyt. Tsemppiä edelleen juoksenteluihin.

  VastaaPoista
 6. Onnea, onnea! Todella hieno suoritus ja ennätys! :) Hienosti kulkee!! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitti Jaanaba ja Ninni!
  Selvästi on vuodessa kehitystä tapahtunut. Kyllä tyytyväinen täytyy olla. Ja nyt kun törmää paljonkin vanhempiin hurjiin menijänaisiin tuolla tapahtumissa, niin on jotenkin ilo huomata, että mulla on tosiaan aikaa vielä kehittyä!

  VastaaPoista
 8. Onnee onnee, hieno aika kyllä sulla!

  VastaaPoista