tiistai 24. toukokuuta 2011

Pitäisikö löysätä?

Leposyke on iltaisin paukuttanut niin napakasti...
Olen selittänyt sitä milloin jännityksellä ja milloin stressillä. Kaikkea noita on kyllä on näinä viikkoina koettu, mutta, ehkä olisi syytä hiukan tööväillä ;)
Eilen juoksin pk-lenkin 50 min.
Pirttirannalta 6.85 km ajassa 46:58,3 keskisyke146
Juoksu kympin jäljiltä kulki jo ihan mukavasti, ei oikeastaan mitään kehomuistoja kympistä
tai ehkä reisi hiukan jumitti.
Tänään sitten juoksukoulussa Pyssymäessä tehtiin Kärpän lenkki, joka olikin meille aivan uusi tuttavuus. Tosin viimekesänä, kun pitkällä lenkillä jouduin harhapoluille juoksentelin juuri Kärpänlenkkiä toisesta suunnasta. Silloisesta lenkistä jäi vain irvokas lenkkeilyn muistikuva. Tänään oli eri mukavaista; porukalla kun on ihan mahtava juosta. Olemme tässä kaavailleet liittymistä Lakeuden Kipinään, jotta pääsisimme yhteislenkeille. Tosin ei kuulemma tarvitse olla edes jäsen päästäkseen yhteislenkeille :)
7.28 km ajassa 48:47,8 keskisyke 152
Rasitussykkeet näyttävät olevan laskusuunnassa ja vauhti paranee, mutta se leposyke on nyt vähän syynin alla.
Taidan ottaa nämä kaksi juhlien valmisteluviikkoa hiukan rauhallisemmin lenkkeillen.
Kuusi 7-9 munan kakkupohjaa on nyt pakasteessa, muutamia vielä pitää tehdä. Tänään olen leiponut gluteiinitonta ja maidotonta.
Kylläpä tämä tästä. Kai?

2 kommenttia:

 1. Mun mielestä normaalia isompi leposyke kertoo siitä, että kannattais himmata hetkeks mutta mää mitään mistään tiärä. =)

  Sen mää kyllä tiedän, että juoksuohjelman tunnollinen noudattaminen voi välillä aiheuttaa ikävää stressiä ja siihen kyllä auttaa viikon parin lenkkeily ilman ohjelmaa oman mielen mukaan.
  Kyllä se siitä.

  VastaaPoista
 2. Ai, ettet tiiä ;)
  Kiitos Jaanaba, juuri sinun mielipidettäsi kaipasin. Yritän himmailla, vaikka juuri nyt on niin kova stressi noiden juhlajärjestelyiden kanssa, että räkäposkilenkit nollaa tilanteen...

  VastaaPoista