maanantai 30. toukokuuta 2011

Pitkää loppusuoraa

täällä huidellaan ja välillä päässä kuuluu vain huminaa.
Tämä muori alkaa olla melko finaalissa... muutama ilta sitten leipomisurakan jälkeen tiskirättiä heilutellessa puolenyön aikaan alkoi huipata niin totaalisesti, että piti istahtaa sohvalle ihmettelemään. Niskat ovat menneet vain niin tiukille, että huippasee jatkuvasti. Olen kyllä jumppaillut ja heilutellut kahvakuulaa, mutta enemmän olen uhrannut aikaa luutulla jynssäykseen ja vatkaimen pyörittämiseen.

Numeronantojen hankaluudesta kertokoon se, että tänään oli pakko päästellä höyryjä juosten. Pirttirannan lenkki suhteellisen reipasta tahtia ajassa 43:27,7  6.72 km keskisyke 155.
Keskiviikkona on onneksi hieronta, niin voin ottaa juhlat sitten tosi rennosti.
Keskiviikkona on myös juoksukoulun päättäjäisilta.
Torstain ja perjantain ohjelma menee varmaankin näin: vauhtileikittelyä täytekakun täyttämisessä (10 kahdeksan munan kakkupohjaa pakasteessa, niin ja on pakasteessa paljon muutakin), pikapyräyksiä kerman pursotuksessa (siis montako litraa kermaa?) ja matasykkeistä sitten lihan paistossa (70 litran lihakeittoon pitäisi kuulemma paistaa 12 kg lihaa).
Lopuksi tietysti toivon tähän juhlanjärjestämismaratoniin aurinkoista ja lämmintä säätä niinkuin juoksijat ainakin ja tietysti suurta yleisömäärää, kun juhlitaan, niin juhlitaan kunnolla.

3 kommenttia:

 1. Onneksi sentään pääset hierontaan, ettei jumitus pilaa ihan kaikkea. Kyllä se aurinko paistaa siihenkin maratoniin, on ainakin luvattu :) Onneksi on sentään torstaina vapaapäivä. Jaksamisia sinne!
  t:Sirpa

  VastaaPoista
 2. No onhan siinä urakkaa, mutta apua on tulossa ja kotikaljaakin jo käymässä. Perunat ja lantut tilattu pilkottuna... pikkuleipiäkin lienee monessa paikassa pakasteessa ja tunnetusti siellä maistellaan hyviä täytekakkuja. Kun keittoa on tarjolla niin ei sitä kahvileipäpuolta niin paljon menekkään. Uskoisin, että hyvä mieli nuoren tilanteesta ja ystävien läsnäolosta syntyy se tunnelma kunhan emäntäinen pysyy pystyssä. Sekin olisi tarpeen ottaa huomioon! Jaksamisia t. mummuli

  VastaaPoista
 3. Piti oikein kurkata Forecan sivuille ja kyllähän siellä hyvältä näyttää. Huomenna nautitaan ihanasta säästä. :)

  VastaaPoista