lauantai 14. toukokuuta 2011

Kovassa seurassa

tänään mäkivetoja Pyssymäessä. Meillä kun on tänä viikonloppuna maastojuoksun SM-kisat. Jos haluatte nähdä meidän maastot, niin huomenna telkusta klo 15.15 kakkoselta ja varmasti urheiluruudussakin mainintaa.

Torstaina  PK-lenkki 45 min + 10 min kuntopiiri
Lenkki sujui jo kivasti pk-alueella, meni vaan ajanotto ja keskisyke hiukan häneksi, kun tuttu halusi jututtaa loppulenkistä. Kotona sitten kuntopiirissä heiluttelin kahvakuulaa ja nostelin painonnostotankoa. Sen jälkeen yritin vielä vatsalihaksia, mutta sain hirvittävän krampin ja luovutin.

Tänään ohjelmassa siis mäkivetoja ja urhoollisesti läksin Pyssymäkeen, tosin illalla vasta. Olihan siellä radan testaajia jokunen,  mutta aika rauhassa sain juoksennella. Kameramies varmaan vähän harjoitteli vielä ratojen seuraamista, kun huomasin kameran pyörittämistä minunkin juoksuni perään ;D
Vedot menivät mukavasti, sain sykkeenkin nousemaan.
Ajassa 45:01,8 5.34 km Keskisyke 151 max 180
Maximi vauhti oli käväissyt 4:57 min/ km. Toisessa ja kolmannessa vedossa sellainen rento juoksun tuntu.
Huomenna oli muistaakseni 80 min lenkki ja siihen lähden tavoittelemaan 140 keskisykkeeksi.

Hiukan meinaa pänniä tämä bloggerin tökkiminen, torstaina nimittäin päivittelin sivuja uusiksi... kuvia, tavoiteaikoja ym. kaikki ovat kadonneet. Myös kommenteista osa on kadonnut. KEHVATSU! Tosin, eihän se menoa hidasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti