tiistai 24. elokuuta 2010

Liikkuminen

ei ole loppunut kokonaan, olen täällä vain touhunnut niin paljon muuta, ettei päivitykseen ole liiennyt aikaa.
Viimeviikolla tein jo pitempiä pyörälenkkejä ja sain sillä reisien hapot liikkeelle.
Loppuviikosta alkoi jo tehdä mieli juoksentelemaan, mutta lenkkareita soviteltuani totesin, ettei näillä varpaankynsillä vielä... ÄRRR!
Tänään läksin sitten veteen juoksentelemaan, siellä ei lenkkareita tarvita.
Tunnin juoksentelin ja tuntui mukavalta päästää höyryjä.
Kunto alkaa pikkuhiljaa kohota leposykkeen perusteella, sillä se on nyt alimmillaan puoleentosta vuoteen. Silloin alimmillaan leposyke oli 47,  eilen illalla muutaman minuutin rauhoittumisen jälkeen 53.
Hitaasti, mutta varmasti kunto on nousussa.
Juoksukilometrejä on nyt huhtikuulta tähän päivään noin viis ja puolisataa. Tässähän pitäisi päästä juoksentelemaan, että saisi muutaman sata km vielä tälle vuodelle. Tonnia en lähde tavoittelemaan, kun noista varpaista ei oikeen tiedä. Mitenkähän sais irti itestään puntti kuurin...  Näiden hartioiden ei kyllä enää levetä tarvis, mutta lihaskunnolle tekisi hyvää.

Hei! Vielä ehtii osallistua arvontoihin täällä ja täällä.

3 kommenttia:

 1. Voi, tuossa isossa kuvassa näkyy yhtä aikaa ilo ja tuska. Aika täti oot! R

  VastaaPoista
 2. Mukavainen punttikuuri löytyy bodypumpista. Itse olen haksahtanut siihen jo vuosia sitten, enkä vaihtasi salitreeniin kirveelläkään. Siinäkin pitäisi kyllä turvallisuuden vuoksi olla varpaat peitossa, mutta varmaan jonkinlaiset kengät menee jalkaan, kun ei tarvi tehdä juoksunkaltaista liikettä. Suosittelen kokeilemaan! Ja tovottavasti varpaaatkin tulevat taas kuntoon pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 3. Ärrä, siksi kuvan laitoinkin ja mietin että näkeekö muut siitä sen kivun, tuskan ja kuiteski ilon tavoitteen saavuttamisesta. Nappi otos. Siitä muistaa tunteen vielä pitkään.

  Vai pumppiin pitäs lähtiä. Tässä on nyt niin monta suunnitelmaa, ettei tiedä mihin kaikkeen...Ens viikolla alkais aikuisten uintitekniikka koulu, se ois joka ilta kaks viikkoa putkeen. Zumbaakin ois tarjolla, mutta tuo uinti sitä vähän sotkee.
  Pitäis päättää.

  VastaaPoista