tiistai 10. heinäkuuta 2012

Paluu arkeen

on sujunut hitaasti.
Lauantaina kahden 10 litran ämpärin kantaminen koko Yliniemenkujan pituudelta hapotti niskalihakset pahan kerran. Katonmaalausurakka meinasi tyrehtyä jumituksiin.
Mieltä kaihersi myös sijojen menetys kilometrikisassa, joten tärkeysjärjestys asioihin ja pyörälenkille ;) Kävin Raudaskylä-Järvikylä-Aittoperä-lenkin, vajaa viiskymppiä. Nyt on sitten kakkossija taas hallussa, JOU! Tosiaan venyttelinhän kiristävää persusta ja yläkroppaa siinä iltasella myös.

Tänään sujui paremmin katonmaalaushommatkin; olohuone, eteinen ja erkkeri kahteenkertaan käsiteltynnä ja keittiö kerran, huomenna saan luultavasti urakan päätökseen, ajatelkaapa sitä!
Viikko sitten käytiin pikkuisenverran äänekästä keskustelua siitä kannattaako kattoa noin yleensä aloittaa maalaamaan. Minä siis pidin pääni... tänään aloin tivata kehuja komiasta katosta ja tulihan niitä: "kyllähän se hyvältä näyttää (tuumausta) turhaan kai tuo pässinpään kanssa tapellee, kun aina jää toiseksi" :D Meillä on se 20-vuotis hääpäivä huomenna, on tämä niiiiin auvoista.

Maalausurakan päätteeksi kunnon rääkkiin = pumppiin.
Ihmenainen minusta tämä Heidi, käykääpä linkistä lukaisemassa.
Ihan järjetön draivi taas päällä reilun tunnin, puolessa tunnissa meitsi valuu hikeä ja miettiin, että jokohan tämä kohta loppuu. Jarkkoa kovasti houkuttelis tulla mukaan... että jospa saataisiin joku mies hälle kaveriksi? Hu-huu?
Kun nyt tähänkin blogiin on ollut kova liikenne tuo viikonlopun kuvauutisten saattelemalla, niin laitetaan vähä vielä lissää ;)

Onni: "lakkia päästä" ;)

Palkintona kauraryynejä!

"vettä!" "urheilujuomaa!"

Rennoista rennoin, elämä on laiffii!


5 kommenttia:

 1. Pistetään harkintaan toi pumppi. ;) Hyvää hääpäivää teille!!!

  VastaaPoista
 2. Hyvää hääpäivää täältäkin! Ei muuta kuin mukaan vaan pumppiin Jarkko! Tarekin on jo monta vuotta sitten käynyt ensikerran ja nykyään mukana aina silloin tällöin. Ryhmässä, jossa minä kuljen on säännöllisesti miehiä n. 5 kerrallaan, loput akkoja. Lajia ei voi kyllä mitenkään luokitella akkamaiseksi, vai mitä Päitsy?

  VastaaPoista
 3. Hyvää hääpäivää! Näin hiukan myöhässä. Itse olen käynyt pari kertaa pumpissa, ja molemmilla kerroilla taisin kuolla sinne. Kannattaa ilman muuta houkutella pojat mukaan! Ja onneksi se kattokin tuli maalattua.

  VastaaPoista
 4. Tuota kuolemaa minäkin pelkään....: ) Kopolan Arto kyllä eilen kovasti houkutteli menemään, on kuulema erinomaista treeniä ja Artokin on kulkee ainoana miehenä jumpassaan. Taidanpa rohkaistua. t. Jarkko

  VastaaPoista
 5. No niin, täällähän puhutaan asiaa. Paitsi, ettei sinne pumppiin ihan kokonaan kuole.
  Kiitokset vielä hääpäivä onnitteluista, samalla pässinpää linjalla jatketaan... ei kai oinas luonnolleen muuta voi. On jo kokemusta siitäkin, että rapu lopuksi myötäilee.

  VastaaPoista