torstai 2. syyskuuta 2010

Luulin

uimakoulun aloittaessani osaavani uida. Höö! Kaikenlaisia turhuuksia sitä luuleekin...
Uimakoulun etenemistahti on nopea; myyrästä krooliin ja kroolista selkäuintiin. Kroolitekniikkani oli auttamattoman vanhaa perua, jossa käsi on sujautettu korvan vierestä veteen. Uutta on kurottaa kädellä kauas ja nyt vaan sitkeästi yritän kauhoa käsillä pidemmälle ja pidemmälle. Pikkuhiljaa olen myös oppimassa puhaltamaan keuhkoista ilmaa myös nenän kautta veteen.
On hieno tunne, kun oppii koko ajan lisää ja huomaa, ettei mennyt uimakouluun ollenkaaan turhaan.
Meitä on altaassa monen tasoisia ja kaikki räpiköimme sulassa sovussa omaan tahtiimme onnellisina siitä, että taas opimme jotakin uutta. 45 min tuntuu joka ilta lyhyemmältä ajalta. Taas olen aivan intoa täynnä!
Mukavaa on se, että tämä on niin erilaista, kun liikumisen pitäisi olla monipuolista, ei pelkästään sitä juoksentelua. Pitäisikin alkaa suunnittelemaan syksyn treenejä, että pääsisi jonkinlaiseen rytmiin, mutta tää kahdenviikon uimakouluputki hoidellaan ensin alta pois.
Tänäaamuna en taida lähteä lenkille, vaan säästelen näitä viehkeitä varpaitani ;D

5 kommenttia:

 1. Niinhän sitä helposti luulee, osaavansa uida.
  Mutta kummasti niitä puutteita on kun joku viisas vähän tarkkailee uintityyliä. =)

  Kiva, että oot mennyt uimakouluun.

  VastaaPoista
 2. UUh, varpaat näyttää aika jänniltä :) No, oot sä niiden eteen puurtanutkin!

  VastaaPoista
 3. Jaanabaa,sekin on hauskaa tuossa uimakoulussa, että siellä on uusi harrastaja porukka ja uudet tuttavuudet. Ja tosi hyvä fiilis!

  Laura, nuo varpaat ovat suorastaan vitsikkäät... tosin sillon ei naurata kun niitä pakottaa.
  Virhe oli roiskia sitä vettä päälleen joka pisteellä, mutta kun oli himskatin kuuma, niin enhän tuota älynnyt... eikä ukkovarpaissa pitkillä lenkeillä ikinä oo ollunna mitään häikkää.
  Nyt vaan sissitään. GRRRR

  VastaaPoista
 4. Varpulat näyttää kyllä aika pahalta :( Toivotaan kuitenkin sen verran paranemista, että saisit edes kengät kunnolla jalkaan. Uimatekniikkani on ollut aina tosi surkea, nythän tuli mieleen että sille asialle voisi tehdä jotakin :) Laitetaan asia tekemättömien asioiden lisatalle. Nyt kun arpaonni ei suosinut täyttyy vain lainata J:n ihania sukkia. t:Sirpa

  VastaaPoista
 5. Kyllähän tämä uimahommakin on ihan viitsimisestä kiinni... Niinkuin moni muukin asia, mutta sitten mieletön fiilis kun jotain oivaltaa. Jaaa Sirpa mitähän se J siitä sukkalainasta meinaa?

  VastaaPoista