torstai 9. syyskuuta 2010

Onnistumisen iloa

voi kokea uimakoulussa ja välillä kun pääsee mallioppilaaksi, niin oikein rinta rottingilla pörhistellään kotiin.
Rintauinnin tekniikkaa olemme harjoitelleet tälläviikolla, mikä on varmaankin yleisin uintityyli... ja tekniikkana vaikeimmasta päästä. Rintauinnin potkua olen treenannut niin napakasti, että jalkojen lähentäjät meinasivat tämän aamun dynaamisissa venytyksissä kieltäytyä yhteistyöstä. Tein aamulla punttijumpan käsille ja jalkatreenin, kun sunnuntain lenkistä taas varpaat suuttuivat, niin etten ole niitä uskaltanut enempää lenkkeilyttää.
Vielä uimakouluun palatakseni, opettelimme myös käännöstä. Mulla tahtoo mennä ilmansuunnat aivan sekaisin pyörähdyksessä, mutta siihenkään ei auta varmaan muu kuin harjoittelu. Tahtoisin kuitenkin sen kääntymisen taitaa.
Uimakoulun kaksi viikkoa on hurahtanut ihan liian nopeasti... Olemme koko sakki olleet kovasti innoissamme. Toivottavasti saamme jossain vaiheessa jatko-opintoja!Jos jääkaapissa on vain valo, eikä viitsi lähteä kauppaan, niin silloin perheelle tarjotaan linssisoppaa.

2 kommenttia:

  1. Kaupassakäynti on kyllä mun mielsetä aika rasittavaa puuhaa, mutta on siellä vaan käytävä säännöllisesti.

    Jos meillä on jääkaapissa vain valo niin saatan tehdä jotain kasvissosekeittoa (itselleni) porkkanasta ja ehkä perunasta. Niitä usein on.

    VastaaPoista
  2. En tiedä mikä siinä kaupassakäymisesssä nykyään tökkii...
    Mutta sama juttu, kasvissosekeitto on myös hyvä hätävara... tosin meillä se tahtoo kelvata vain silloin kun seassa on sulatejuustoa.

    VastaaPoista