torstai 16. syyskuuta 2010

Satunnainen juoksentelija

Näinhän tässä käy kun ei ole ohjelmaa, eikä pakottavaa lenkkeilytarvetta: tulee käytyä vähän silloin kun huvittaa. Toisaalta olen suonut sen itselleni, mutta kuitenkin laiskottelu hiukan pakottaa takaraivossa; "senkin vetelys, mene lenkile siitä!"  Tänä aamuna reipas Päivikki vei voiton ja kävin hölkkäilemässä vajaan seitsämän kilsaa ilman sykemitaria. Aikaa meni n. 45 minuuttia.
Ens viikolla malli muuttuu ja alkaa ohjelmallinen treeni. Liikuntakeskus ilmoitteli lehdessä ensiviikolla alkavasta juoksukoulusta ja arvelin, että sieltä voisi löytyä vaikka lenkkiseuraa. Joten sinne ensi tiistaina. Perjantaina sitten zumbaamaan ja luulenpa, että siitä edespäin viikkorytmi alkaakin päivittyä.
Talvella luultavasti juoksutreeni kääntyy hiihtopainotteiseksi ja tänä talvena kilometrit  EI VOI  jäädä alle tuhannen. Ehkä pitäisi katsella joku hiihtotapahtuma, mihin osallistuisi, niin ei sitten ne pienet 20 asteen pakkaset hidastais treenausta.
Mutta juoksukouluun nyt kun sellaista tarjotaan, kyllä!

3 kommenttia:

 1. Kovat ovat hiihtotavoitteet. Toivotellaan yhtä lumista talvea, kuin viime talvi, niin eiköhän täyty. Tulkaa vaikka sukuloimaan Turkuun, täällä ei pakkaset ole esteenä.

  VastaaPoista
 2. Täältä käsin katsottuna ja luettuna ei ihan ekana tule vetelys sinusta mieleen! ;) Tuo juoksukoulu on varmasti hyvä juttu!! Minäkin tarvitsisin sellaisen. Se on totta, että kun on joku päämäärä, treenaaminen on takuulla mielekkäämpääkin.

  VastaaPoista
 3. Pirkko, pakkaset oli vähän turhan kovia viimetalvena, mutta nyt kun sain hyvät pertsat niin voi hiihdellä pakkasillaki.

  Kyllä Satu se joku päämäärä on ehdoton. Mulla aikanaan alko juoksu siitä(en muista olenko tämän aiemmin selvittänyt) että tuli postissa kutsu 40v. papa kokeeseen ja samalla sellanen diabeetteskysely(rasti ruutuun)Mulla tulee riskipisteitä muutama suvusta ja sillon tuli vyötäröstä yksi piste liikaa eli muistaakseni 6 pistettä on raja ja minä sain seitsämän. Se oli mulle sykäys lenkille lähtöön... että vyötäröstä se ei kiinni oo...Siitä lähdettiin juokseen ja tässä ollaan, nykyisin ilman viikottaista juoksulenkkiä ei pärjää.

  VastaaPoista