sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Upea lenkkikeli

 houkutteli juoksemaan pidemmän lenkin, kuin alunperin oli aikomus.
Toisaalta siinä juostessa pohdin noita kalorimääriä, joista kirjoitin zumbajutun yhteydessä. Kalorien kulutus on tietysti yksilöllistä riippuen painosta ja sykkeestä. Mutta kun en ole noita kaloreita kovin seuraillut, niin mietin sitten perjantain kirjoittelun jälkeen, että tulikohan kirjoitettua puuta heinää.
Ja sillä ajattelin, että juoksenpa Kotilan lenkin, josta matkaa kertyy 13,5 km ja aikaakin tuhraantui 1:34. Ja tästäpä sen sitten kalorimäärät selvisi, sykemittarin mukaan 867 kcal. Eli tuhanteen kilokaloriin mun pitääkin juosta melkein kaksi tuntia. Keskisyke vaikuttaa tietysti myös, mulla se oli tällä lenkillä 156. Ei liene järkevää paljon korkeammalla sykkeellä näin pitkää lenkkiä tehdä.
No jopa helepotti, en puhunut lööperiä ;D

Kokeilu vain oli hölmöä, kun ei tietenkään ollut juomista mukana ja huomasin kympin jälkeen, että energiat ehtyy... Vähän turhan vähillä aamupalaeväillä läksin niin pitkälle.

Tämä lenkkipolku sattuu kurkien muuttoreitille. Viikko sitten näin noin viidenkymmenen kurjen parven.
Tänä aamuna sellainen toistasadan kurjen parvi otti korkeutta pääni päällä ja pitivät hirmuista metakkaa. En tiedä suuntaavatko ne Hituraan vai Pyssymäkeen, mielenkiintoista olis nähdä tuo parvi tauolla.

Tällä viikolla tuli jo hiukan juoksukilometrejäkin 33.6
Ihan hyvä... näillä varpailla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti