sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Sunnuntai puuhaa

Aamulla juoksenneltiin 11 km lenkki ihan reippaasti pk lenkkinä. Loppukiihdytys tais vähä nostaa keskisykettä, joka oli 158. Aikaa meni 1:14.
Oli ihan juoksun tuntoista.  Viime tiistain lenkin jälkeen huomasin juosseeni jalan ulkosyrjillä varoakseni ukkovarpaita, nyt
piti keskittyä siihen, että tallaa koko jalan leveydeltä.


Lenkin jälkeen mummuli jo soitteli Järviperältä, että sieniä on metsä pullollaan, joten sinne vaan nokka kohti sienimaastoja.
Rouskuja, tatteja, kehnäsienia ja haperoita tuli koppaset täyteen. Sieniä on kyllä metsässä valtavasti, jotta kaikki kynnellekykenevät nyt hopi hopi sienimetsään!
Nyt on osa sienistä ryöpättynä suolassa ja tatti paistosta massu pullollaan. Oliskohan aika kellahtaa sohvalle töllöttämään strömsöötä.

8 kommenttia:

 1. Nuo hetket olisi mukava jakaa teidän kanssa. Katsotaan innostuuko meidän venetsialaisporukka ensi viikonloppuna sienimetsään, vai etsimmekö ainoastaan geokätköjä? Suosittelen tutustumaan siihenkin lajiin, kivaa!

  VastaaPoista
 2. Näitä kuvia on kiva katsoa. Tytötkin olivat sieniopissa ja makkara maistui papan paistamana.
  Mitä geokätköt tarkoittaa? Lähdemme todennäköisesti Suurjärven rannalle huomenna. Mähtaako siellä voida harrastaa tuota lajia? No ainakin maaperästä löytyy kiviä joita saa tutkia ja terapeuttista on nauttia luonnon
  syysasusta. Otetaan villasukkia ja puseroita mukaan t. mummuli

  VastaaPoista
 3. Tästä retkestä nyt jää mieleen pään kutina; hirvikärpäset ja muut mytiäiset... No mutta kehnäsienipaistos erityisesti maistui!

  VastaaPoista
 4. Uskaltaisinkohan pyytää, että jos Päivikki kävisit auttamassa minua pienessä neulepulassa 24 blogissa? Kun sinäkin osittain minut pulaan pistit. :)

  VastaaPoista
 5. Apua! Mitäs pahaa mää nyt oon teheny?

  VastaaPoista
 6. Kävin nappaamassa kopion sienikorista koulun viikkotiedotteeseen :-)

  VastaaPoista
 7. Vai kävit nappaamassa... no olenpa iloinen kun kelpasi!

  VastaaPoista